3 Syawal #teamrayakl

17 Jun. Syawal ke 3. Kami bersantai-santai je kat rumah.
Lepas Maghrib keluar cari dinner. Masa birthday Encik Z hari tu dia request nak makan Chillis tapi sebab bulan puasa malas nak keluar jauh-jauh so tangguh la dulu. Kali ni ada masa sesuai, ayuhlah kita.

Kali ni tak order Triple Play. Order menu yang tak pernah try lagi. Yang belah kiri tu.
Tapi tak menepati di tekak lah. Lepas ni order Triple Play je lah. Eh tapi namanya bukan Triple Play dah sekarang. Apa ke nama baru nya ntah. Lupa lupa.

Lepas tu kami nonton filem Jurassic World. Macam biasa Yaya dapat tiket kanak-kanak.
Jimat banyak ooo. Tapi tapi tapi bukan saya yang sebut kata Yaya kanak-kanak tau. Budak kaunter tu yang tengok, pastu ia punch tanpa bertanya umur. Lulz.

Jurassic World ni kisahnya segala dinosaurs semua sudah terlepas ke dunia luar. Iaitu dunia kita manusia ni lah. Last sekali ditunjukkan la depa berdiri atas bukit pandang ke arah bangunan-bangunan semua. Hmmm taktaula cemana jadinya kan. Kalau ikut macam agak tergantung la. Maybe ada sambungan lagi?
Asalnya nak pindahkan dinosaurs ni semua dari pulau penempatan diorang ke tempat lain yang dah dibina sebab pulau lama tu dah gunung berapi segala. Biasalah mesti ada orang jahat in between. Lalu terlepaslah segala binatang-binatang ini.

Dah habis tayang kat wayang rasanya? Nanti adalah tu kat Astro Best / Astro First.
Tamatlah Syawal ke 3. Itu jelah raya kami. 4 Syawal, both saya dan Encik Z dah kembali ke pejabat. Yaya cuti sekolah lagi, so lepak je lah dia kat rumah.