Tetamu Syawal Part 1

Apa nak jadi lah dengan blog ni. Saya takut lama-lama tergantung sepi je ni nanti huhu.
Sambung lah sikit lagi cerita Syawal. Tahun ni saya decide nak buat makan-makan secara kecil-kecilan. Memang plan nak buat dah lama dah tapi biasalah tertangguh-tangguh. Kali ni pastikan jaya. Saya bahagikan 2 bahagian dengan beberapa segmen. Kemain.

30 Jun 2018. Jemputan dari grup Kita Kita Aje & beberapa orang kawan office. Food saya order dari IG @nurshahz_legacy . Budak ni buat brownies dengan delivery surprise sebenarnya, tapi untuk raya dia ada buat food simple-simple macam bihun goreng, mee goreng, kuih muih. So order je la terus sekalian. Memang dah bagitau kawan-kawan, ni minum petang raya secara ala kadar dan kecil-kecilan.


: : Tetamu pertama. Liyana, emak dan anak-anaknya : :


: : Ahyue sekeluarga : :


: : Azman dan Kak Zie sekeluarga : :

 
: : Kak Gee dan Kak Lin sekeluarga : :


: : Hakim, Alin, Harith dan Hazreen : :


: : Ita Yanin : :


: : M dan keluarga : :


: : Abeli, Elmy sekeluarga. Dan 2 merpati sejoli Syamimi & Matnur : :


: : Syamimi dan mini love nya : :


: : Umi Azmie sekeluarga : :

: : Tetamu terakhir. AJ dan Aimran sekeluarga : :

Nanti sambung Tetamu Syawal Part 2 pulak.