Z Turns 37 : Terima Kasih CSR & SP!


: : Kan dah kata. Ada je la idea bila anak dapat handphone mak nya : :

Lepas mandi manda, pusing cari tempat makan.
Malas nak fikir pepening, so decide nak tapau nasi ayam je kat Nasi Ayam Tat.
Walaupun ada kenangan pahit dengan nasi ayam tat ni, tapi takpelah, yang sudah tu sudah lah.
Marilah kita mulakan hidup yang baru.
Saya pun dah maafkan awak 🙂


: : Encik Z nak try Radix Fried Chicken. So tapau ayam di sini : :


: : OK la ayam nya boleh tahan sedap jugak : :


: : Dulu saya tak minat teh ais ni. Tapi sejak-sejak jatuh cinta dengan teh ais Boat Noodle, terus tersuka tanpa sengaja : :


: : Mangga harum manis katanya. Ni beli dari officemate saya : :


: : Malangnya sebiji tu agak membusuk : :


: : Dah taktau beza mangga harum manis dengan mangga biasa : :


: : Asam zaman sekolah. Beli kat Tanjong Dawai : :


: : Breakfast esok paginya : :

: : Check out : :


: : Selamat tinggal CSR & Sungai Petani! Ada rezeki kami datang lagi ya : :

Dari Sungai Petani terus je gerak pulang ke Taiping.
Singgah AEON untuk lunch. Makan di Kenny Rogers saja.
Topi Yaya tu saya beli kat Perth. Tak silap AUD1 je.
Haihh sebut pasal Perth bila nak start update oii..
Jangan kata Perth, cerita Mesir tu apa kes??? Adoii..


: : Beli sotong : :

Jalan-jalan dalam AEON tengok ada jualan murah bantal.
RM15 seketul. Lembut je bantalnya. So oklah beli 4 untuk bilik Yaya.
Saya ni berjanggut berzaman kot tak beli bantal.
Pakai je sampai tersembul kekabu semua hiks.


: : Berhimpit la dengan bantal awak tu : :

So… watamat kisah cuti-cuti ke Sungai Petani, Kedah.
Thank you for reading!

xoxo,
Mya