Sri Lanka : Negara ke 18

Assalammualaikum korang

Cerita Semarang kena hold dulu yer (jangan carut I). Sebabnya I nak pergi bercuti lagi dengan Masy. Tu yang menggelabah menggelupur update Semarang tu, tapi nampak gaya tak sempat jugak la habis update nya.
I’m sorry.

Korang doakan I dan Masy ya. Yer la, Sri Lanka kan baru-baru ni kena attack bomb apa semua. Risau la jugak. Tapi ajal maut bukan kira kat mana kan (sedapkan hati sendiri)

Tapi sejujurnya I excited lah. Negara ke 18 dalam travelling list I. Alhamdulillah 🙂

InsyaAllah entry Semarang kita sambung hari Isnin minggu depan ya?

Love,
Kak Ostajah Normaayah