Blog Maya Dot Com

ShoppingOnline

Sometime & Duck Scarves

Masa mula mula nampak bucket bag yang Sometime keluarkan, hati dah cam gedik hoiih lawanya. Sebelum ni saya dah pernah beli jugak beg kat Sometime. 2 kali beli beg Sofina. Sekali beli beg Mini Soho. Tapi masa first stage tu saya tak sempat beli. Tengok announcement kata akan keluar 12 Februari pukul 11 pagi. Bertunggu tangga la saya depan pc, tapi gamaknya ramai sangat yang masuk sampai website sangkut. Tapi setiba tiba boleh pulak malam tu, elok je ada kat…

Fenomena ThePopLook

sekarang ni macam dah jadi fenomena kan thepoplook ni. kat blog, kat facebook. even kat twitter pun thepoplook selalu RT kalau ada orang mention pakai baju dari thepoplook. saya first beli baju thepoplook ni lama gak dulu. masa memula kakred promote kat blog dia. labuh, longgar dan selesa. apa lagi saya pun zass. dan memang berpuas hati. lepas lepas tu takde beli dah. sebab tahu lah, boleh tahan jugak harga baju kat thepoplook ni. saya banyak beli online yang orang…

Anak Tudung Fauziah Ahmad Daud

hari tu baca VP ada tulis tanya pasal sapa nak beli anak tudung hitam. kalau ko memang pembaca tegar blog dia, mesti tau yang dia skang sudah ada bisnes bisnes tudung. pastu siap dia buat tutorial kat youtube lagi. bila nengok anak tudung tu aku rasa macam suka plak. sebab kelihatannya praktikal. so aku order 2 helai. satu memang niat nak bagi kaklong. satu untuk diri ku sendiri. yer yer walaupun aku tak bertudung tapi tak salahkan kalau aku beli…

My 1st & 2nd Tie Rack Scarves

recently memang galok betul aku shopping online. tapi barangan kali nie memang harus bin wajib beli online sebab barangannya tidak dijual merata-rata. ada je alasan kan bila nak membeli itu ini. ok introducing my first & second tie rack scarf. aku memang adore betul semua tudung n selendang dari tie rack ni. eh tak la semua, as long corak nya tak terlalu abstrak la. kedai jual barangan tie rack nie cuma ada di KLIA je yer anak-anak. kalau memang kebetulan…

Beli Cardigan, Percuma Shawl

posto yang dinanti-nanti….. tapi masa receive tu agak confuse sebab datangnya dari kelantan u. taktau plak tokey nya ada di kelantan sana. benarnya aku shopping online.. tetiba cam terjebak lak shopping online. syiok gak eh… aku beli Cropped Shoulder Puff Drape Cardigan. pastu dapat free shawl. suker sukerrr.. aku beli dari SINI. gegara baca kat blog zie la nie. terus terpesona gitu. takyah sesusah. transfer duit dan tunggu je barangan sampai. si tokey siap letak sekali katalog avon. tapi aku…