Blog Maya Dot Com

ProtectedEntry

Protected Entry

P/S : pukul 1 tengah hari nanti akan ada protected entry. sesiapa yang nak password, just ask ok. insyaAllah aku akan bagi. macam aku cakap hari tu, just ask. jangan mintak mintak pada orang lain. aku tak suka. tapi jangan lah kau mintak kat kotak komen kat sini plak. boleh YM, email, DM, FB, sametime pun boleh. ntahlah, sebenarnya aku pun taktau kenapa aku protectedkan. mungkin lepas baca entry tu korang boleh buat kesimpulan?

Nak Cerita Tapi Malu. Tapi Nak Cerita. Tapi Malu. Protected Je Lah Hee…

ok kejadian ni berlaku setahun yang lepas. in fact setahun 4 bulan yang lepas. waahhahaa bapak lama gila oh. tapi gambar semua memang aku dah upload awal. aku pun taktau kenapa aku tak update. segan kot. segan napa pun tatawu la adoiyainyer pon. tapi rasa nak update jugak sebab buat kenangan di hari muka. kata ko. so protected je lah. ok kita mulakan. actually bulan april tahun lepas aku sudah enroll utk sesi pelangsingan badan. nyeh nyeh. memula tu aku…

Page 1 of 3123