Petrosains Part III

eh ni gambar masa nak q masuk tempat hurricane tu.
tetiba ada kat part III. hantamm ja lahh.
1544584_10152188280975432_1050712227_n
IMG_2405 : : bergambau di cermin. gigih encik z nak dapatkan angle terbaik. angle tau bukan angel. ada blogger yang spell angel, walhal nak bagitau angle. oh my english! : :
IMG_2407 : : kiri kanan atas bawah semua pun cermin. ilusi optik semata : :
IMG_2416 : : staff yang rajin melayan : :
pastu masuk ke kawasan zaman purba.
zaman purba ya, bukan remaja purba.
yang gambar MYA kat previous entry tu patutnya kat sini. pfftt.
dinasour ni pandai nyanyi ko. siap rap lagi.
ada saya rakam kat keek sana. pi la usha.
sekarang keek cam dah tak meriah ek.
korang yang ada akaun keek ni asal dah tak rancak ber keek?
bosan tau saya tak dapat nak skodeng keek korang. hiks.
saya je yang masih bergigih keek walaupun takde orang view pun.
sesungguhnya ku tak pedulikkk.. keek untuk kenangan di hari muka 😀
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
pastu kitorang naik benda alah ni.
ala ala roller coaster tapi benaunya benda alah ni tak bergerak pun.
cam 3D gitu la. tapi bebudak dok jerit je la excited.
yang ni kena bayar asing, tapi saya dah lupa la berapa RM. sorry.
PC250170
OLYMPUS DIGITAL CAMERA         : : experience jalan di pelantar : :
ada tempat kita boleh ambik gambar.
pastu nanti send ke email. ala ala dikejar t rex gitu.
1521533_10152188288105432_2108804899_n
H7RniJhe8Vyk5-11e2e036410-20131225122131
: : yaya & caca & t rex : :
~8601648
: : encik z & saya & t rex : :
nak balik sekali lagi kena naik ride dalam kegelapan.
pastu ada la pameran dan informasi.
IMG_71352535274085
: : ini salah satunya : :
sebelum balik shopping dulu dalam kedai petrosains ni.
kat sini la yang saya beli mould yang ada saya blogkan sebelum ni.
1533757_10152188288690432_2030061100_n
IMG_71333202754552
1480751_10152188289320432_429291469_n : : bergambar dulu kat depan petrosains : :
oleh sebab bebudak dah melapau, kitorang pi makan kat mcd kat food court tu.
manusia punya lah meramai.
kata pun cuti krismas kan.
dah kenyang perut suka hati barulah kami berpisah bye bye.
IMG_2424
nanti ada rezeki cuti sekolah boleh plan plan lagi ceni ek kaktin?
yang penting bebudak happy, kita lupakan yang lain :-p