Shopping & Rakaman di Padang Bukit Tinggi

pegi padang bukit tinggi ni saya bawak RM800 je.
lebih kurang RP2.8 juta.
memang duit ni untuk shopping dan belanja belanja je lah.
sebab hotel makan tour semua dah masuk dalam pakej kan.
habis ke RM800 ni? tolak kurang lebih memang habis ah.
habis sebab benda benda alah kat bawah ni lah…

_MG_7323 : : 6  beg plastik : :

_MG_7327 : : campur lagi 5 beg plastik : :

_MG_7329 : : beg telekung bersulam yang comel yang berharga RM15 setiap satu : :

_MG_7330 : : tshirt 3 helai : :

_MG_7331 : : kain pasang 2. yang saya kata nak buat jubah tu. tapi macam nak buat baju kurung je la kot. simple je. plain. ada corak kat kaki baju : :

_MG_7333 : : stokin muslimah yang saya borong. suka sangat! : :

_MG_7334 : : 2 pasang kain untuk mama & yana : :

_MG_7335 : : 2 pasang kain untuk saya. pun plain jugak. sulam simple sangat. sorry gambar tak berapa clear. lampu hotel warna kuning huhu : :

_MG_7336 : : baju maamar & nur aisya : :

_MG_7337 : : fridge magnet dan sepasang kain pasang yang ada sulam kat depan : :

_MG_7338 : : buku hamka : :

_MG_7339 : : kudap kudapan : :

saya letak 2 keek je sebab yang ni saya tak sempat buat rakaman video.
ada yang lain korang boleh tengok kat keek saya k. @normaya11

1. Selamat pagi Bukit Tinggi!

Feb 23, 2014 | Pagi yang indah di Bukit Tinggi Indonesia by normaya11 on Keek.com

 

2. Sulaman Hj Rosma

Mar 4, 2014 | Sulaman Hj Rosma Bukit Tinggi Indonesia by normaya11 on Keek.com

 

haaa yang ni video dari beberapa shot yang sempat saya record.
encik z tolong compilekan dalam satu video. thank you sayang! muahh..
happy watching korang! ^__^