#15Syawal : Raya Bank Besar @ Lanai Kijang

Seperti biasa jua, mestilah ada makan-makan di bank besar ini.
29 Jun sama dengan 15 Syawal. Buat di Lanai Kijang.
Pagi tu breakfast dengan Adik Beradik Tiri kat Kupang. Handphone KakTin boleh geng dengan handphone Liyana. Membongak sangat flolesnya tau. Tak sukeeee..

: : Floles merangkap kelabu asap : :

Ramai plak staf RSA pakai warna purple di hari kejadian. Jadi ayuhlah kita bergambar.
Jubah saya tu kelmarinnya baru beli kat Ariani. Nak jugak kannn baju baru, hiks.
Suka sebab ada design butterfly 3D tu. Terkepak kepak.
Tudung Flamingo Naelofar. Dah beli lama dah. Konon nak pakai raya haji nanti. Ni dah terpakai awal, terpaksa beli tudung baru raya haji nanti hehe.
Labuh nau nau tak sempat nak hantar potong. Bertabah je lah doa semoga tak terpijak terpeleot ke apa.


: : Kak Gee datang RSA. Kita bergambar lah dulu. Nanti belum tentu terjumpa kat Lanai kan : :

Tengah hari, teman KakTin pergi ambil pranita nya di rumah. Dua orang je yang ikut. Sarah & Aaliyah. Lupa nak bergambar sekali dengan diorang.
Parking penuh kat Lanai tu, so terpaksa park dekat-dekat Padang Merbok sana. Lalu menapaklah kita.

Cari port kat belah luar. Nampak Naza dengan kawan-kawan ia dah sudah makan, so terus ambil alih jela port tu. Saya nunggu Encik Z dan Yaya sampai. Encik Z gi ambik Yaya kat sekolah dulu, pastu Yaya tukar baju kat Sasana. Dalam pukul 2 lebih camtu baru diorang sampai.


: : Makanan meriah macam biasalah : :

Bila Yaya dah sampai terus ajak ia masuk hall untuk claim duit raya.
Kali ni bagi guna QR Code. Masuk akaun saya dulu lah. Tapi hello, I dah bagi kat Yaya k cash. Jangan tuduh I kelepet duit raya anak pulak. Sejak setahun 2 ni memang duit raya dia 100% kat dia, saya tak ambik dah simpan dalam bank ke apa. Dah besar, pandai-pandai lah. Tapi dok dengar cerita dia tengah menabung nak tengok konsert KPop.


: : Jumpa Kak Aisyah dan Syuhada. Hah Syuhada Form 1 lagi tinggi dari Yaya yang Form 2 : :

Whatsapp dengan June dah roger-roger nak jumpa. Tapi tak sempat membawang sangat.
Membawang lite-lite je.


: : Mek Aayra yang sombong takmau kat orang grrrr : :


: : 3 beranak : :

Anak nak #OOTD. Yer lah, panjang umur, 5, 10 tahun nanti boleh buat throwback.