Brisk Walk, K’RISMA

Entry penutup Phuket kita hold dulu lah yer.
Saya tak sempat nak compile video ar huhu.

Entry lite-lite aje lah bulan puasa ni k.
Oh sebelum tu, Selamat Berpuasa semua! Semoga Ramadhan tahun ni lebih baik dari tahun-tahun yang sebelumnya.
Amin.

Ni cerita 11 April hari tu. Salah satu program K’RISMA.
Brisk walk. Last buat brisk walk dengan K’RISMA dulu fuhh lama gila dah kot, zaman Kak As dulu.
Brisk walk ni pun dekat je, tak sampai 15 minit settle.
Tak faham saya diorang ni, kata brisk walk tapi kemain laju memasing jalan.

Dalam 2 minggu tu macam minggu sukan la sebab kitorang main indoor games. Grup dibahagikan pada 4. Nama grup saya Pematah Hati. Kelas kau maria. Ada game Batu Seremban, Ceper, Jengga dan Dam Aji. Macam biasalah, semua pun banyak saya update kat instastory saja.