Apau & Pal

6 Mac, I attend sesi Talent Learning Circle for Support Group kat Sasana Kijang. Ada 3 panel. 2 antaranya ialah Apau dan Tuan Pal. Yang dah lama baca blog I mungkin ingat Apau. I dulu dulu dulu selalu ikut Apau buat aktiviti luar. Sesi ni ketiga-tiga diorang buat knowledge sharing dan berkongsi pengalaman masing-masing sampai berjaya hari ini. Sesi yang santai dan sangat menarik.

: : Apau yang banyak mengajar I tentang kehidupan. Seorang yang sangat positif : :

: : Tuan Pal. Nampak serius tapi baik orangnya. Masa I kahwin dulu, dia datang sekeluarga ke Taiping. Terharu sangat time tu : :

Throwback sikit gambar lama. Masa ni tahun 2012. Kitorang panjat Lata Luis, kat kaki Gunung Tahan. Kenangan terindah sangat masa buat aktiviti luar dulu. Pergi pulau, snorkelling, trekking, camping, hiking. Tapi tu lah dia, dah tua I ni, tak fit dah. Jalan sikit pun mengah.


: : Hujan masa perjalanan turun bawah. Kurus je Encik Z masa ni kan : :

Terima kasih Allah SWT atas segala kenangan terindah ini 🙂