The Atsmophere

Dari Seremban tak terus balik Jasmine, tapi saya melencong pulak ke LEP.
Kebetulan Kaklong pun off day. So marilah melawat anak anak saudara seramai 3 orang itu.
Lepak kejap kat rumah Kaklong pastu terus zass ke The Atsmophere yang letaknya sepelaung je dari rumah Kaklong itu.

WP_20150308_18_09_39_Pro : : Ocah dah boleh jalan! Yey! : :

WP_20150308_18_11_36_Pro : : 3 beradik : :

WP_20150308_18_11_43_Pro : : Ocah meronta tu sebab nak pegi kat air pancut : :

WP_20150308_18_14_45_Pro : : Saya dukung dia lalu kat air ni kemain suka hah : :

WP_20150308_18_18_53_Pro : : Main henjut henjut : :

WP_20150308_18_27_50_Pro : : Olololo omey sangat ah si Ocah jalan melelong lelong ikut ayah : :

WP_20150308_18_29_47_Pro : : Penat jalan. Rehat kejap : :

Taken with Lumia Selfie : : Cenyum Ocahhh.. cenyummmm : :

Kat sini banyak lukisan yang ala ala macam kat Shah Alam tu.
Memang best ah kalau nak bergambar sampai lebam.
Tapi saya tak bergambar sangat pun sebab sibuk melayan depa.
Next time nak datang bawak Yaya boleh bergambar sama sama.

WP_20150308_18_28_08_Pro

WP_20150308_18_28_58_Pro

WP_20150308_18_26_52_Pro

WP_20150308_18_30_40_Pro

WP_20150308_18_33_42_Pro

WP_20150308_18_29_23_Pro

Tak lama pastu hujan turun lebatttttttttt sesangat.
Petir kilat semua. Sampai ketakutan jugaklah kitorang.
Berlari pegi kat kereta, terus ke Giant.
Makan, layan bebudak main game, belikan diorang toys dan buku.
Lepas maghrib camtu baru la saya dengan Encik Z gerak.
Nanti kita jumpa lagi k sayang sayang Mommy semua.
Ni pun Mommy dah rindu sesangat ni..