Category: Nuffnang

Cash Out Nuffnang

Dulu dulu dulu duluuuuu tu kan, asal masuk dashboard Nuffnang je mesti sibuk nak tengok muka sapa yang terpacul.
Muka sapa yang skodeng blog iolls.
Lepas tu terus mengata Eiieiie tak malu baca blog kita.
Bodoh dan hodoh sangat perangai tahu tak?

Sekarang ni pedulikk.. Kau nak baca ke, taknak baca ke, nak keji ke apa ke, lantak sana.
Pastu asyik-asyik masuk sebab nak tengok duit bertambah ke tidak.
Walhal gituuu jugak la tak gegeraknya pun hehe.

Last week saya cash out kan duit yang ada.
2 tahun 4 bulan punya terkumpul.
Takde la nak kumpul nau pun, cumanya bila nak cash out cam sikit sangat so biar je la dulu.

Nuffnang20162 NuffnangOgos20161

RM571.99. Nanti kena tolak RM1 tak silap.
Dapat la RM570.99. Ingat macam nak beli spek Rayban.
Kalau jadi beli nanti saya ciwi ciwi naa..