#NormayaTurns39 – Titan Naelofar


: : Letak poll ni kat Instastory : :

Sebenarnya saya memang ada rancangan nak beli jam tangan baru.
Cuma bertangguh-tangguh mengirai duit tengok bajet cukup ke tak.
Tunjuk gambar jam ni kat Encik Z, dia tanya so hadiah birthday nak jam ke?
Wah pucuk dicita ulam mendatang.
Teruslah angguk laju-laju.

Lalu kami ke butik Naelofar yang baru kat TTDI tu.
Butik baru ni seberang jalan je dengan butik lama yang sedia ada tu.
Tapi butik baru ni lagi besar dan lagi selesa dan lagi eksklusif gitu.

: : Terus pergi terjah apa yang dihajati : :


: : Gitu sekali tertunduk-tunduk nak ambik feel : :


: : Ada nampak Mommy happy? : :

Maka terpaksalah mengucapkan selamat tinggal kepada jam Casio yang dah berusia 9 tahun ini.
Jam ni Jocko hadiahkan masa birthday saya yang ke 30 tahun.
Time tu kitorang celebrate ramai-ramai kat Lanai Kijang.
Masa tu saya belum nikah pun lagi dengan Encik Z.
Berapa panjangnya jodoh saya dengan jam Casio ini.