Sticker Setahun

kalau protected entry aku hari tu kisah setahun 4 bulan yang lepas, yang ni plak kisah 9 bulan yang lepas.
kelas ko jah.. cerita setahun lepas baru ko nak update.

gambar cam biasa ada yang dah upload.
tapi sebab lambatnya nanti aku bagitau kat hujung entry yer..


: : lenggang mak mya : :

aku cakap dengan encik z aku nak lekat sticker kat myavi.
encik z iyer tidak.. tidak pun tidak.
so aku assume ok la kot.
aku memang suka mengassume. hobi kot.

so ke the mall sana.
sebab sebelum ni aku pernah gak buat sticker untuk kancil merah aku dulu.
apa khabar la agaknya kancil merah tu.
sapa la pakai sekarang..
tak silap aku plat nya WEL8199 kot.
masa tu aku buat sticker besar besar letak YAYA. (H)

ini kali aku nak buat alamat blog aku.
so terus jer kat tempat kejadian.
kedai ni kat belah yang ada gerbang merah melaka tu.
siapa biasa area the mall tau la kot.
so buat.


: : sesi pembuatan : :


: : hampir siap : :


: : yeay dah siap : :

kejap je kot dia buat.
dalam 15 minit camtu rasanya.
tapi aku bukan buat sticker untuk myavi jer.
aku buat untuk myavo jugak.
so nanti bila lepak kat memana, orang boleh la nampak url blog aku.
eceh ceh ceh..
gila glamer sungguh..


: : proses pemasangan sticker di myavi dimulakan : :


: : bertemankan kerepek sedap leechin : :


: : berhati hati dilekatkan oleh suami sebelum isteri kerasukan : :


: : ni plak yang dilekatkan kat myavo : :

sebab utama entry ni lambat adalah kerana nak tunggu encik z free untuk lekatkan kat myavi.
pastu bila dah dilekatkan aku plak memalas nak snap gambar kat myavo.
so itulah sebabnya.

sakit mata ok tengok entry ni dah kat draft berbulan bulan.
so akhirnya ku publish jugak hari ni!
wacaaaaaaa…