Cantik Menarik Tertarik Ko Memang Da Bomb

dapat award dari cik kamoo! wut wut..
best best sebab dah lama tak dapat award tag bagai nih..

tapi ko ingat sesenang ko nak dapat award begitu saja?
harus kena jawab soalan soalan cepumas.
soalannya berbunyi begini…

* Apakah pandangan anda terhadap blog yang tag blog anda untuk terima award ini?
blog cik kamoo nie simple bangat.
dia selalu share kan tentang isu semasa, mutiara hati, kata-kata semangat, ada gambar yang lawa-lawa, lirik lagu & resepi.

* Kenangan manis dalam hidup anda
kenangan manis masa lahirkan yaya. push push push..
dan masa kahwin dengan encik z phewitt..

* Kenangan pahit dalam hidup anda
kenangan pahit namo ingat dah lah.
jadikan motivasi untuk terus memajukan diri gitu.

* Adakah anda puas hati dengan kehidupan anda sekarang ini?
alhamdulillah, bersyukur dengan apa yang ada.
tapi harus berusaha lagi untuk masa depan yang lebih gemilang, cemerlang dan terbilang. chaiyokkk…

* Nyatakan 3 impian anda yang belum tercapai
– nak pergi gold coast australia
– nak bayar semua hutang kad kredit (teringat kat anna. heh)
– cuba mengawal diri supaya tidak selalu amukan naga atau rasukan ablasa

* Tag 5 orang untuk award ini!!
payiet
kaktin
amy
syana
lisa

jangan nak ngelat yer korang. sila buat.
kalau tak buat, awas………..