Vlog JB & Morib

saya lupa nak letak video ni.
masa saya sefamily bercuti kat JB & morib.
happy watching!
1. masa ni yaya swimming kat hotel bluewave JB.
2. yang ni plak salah satu binaan lego yang comel kat legoland.
siap effect bunyi patung patung ni angkat lori kecik. so so comel!
3. ni cakap cakap kosong di legoland 😀
4. Ni Caca ketakutan kat Legoland he he he.
Jenuh Encik Z jerit suruh dia tengok atas.
5. Mandi manda kat Gold Coast Morib 🙂
P/S : Hari ni saya cuti.
Ada appointment dengan dentist. Nak cabut gigi.
Dan. Nak pegi Public Bank. ada urusan sikit 😉
Korang selamat bekerja ya…

About Gold Coast Resort Morib

ok sedikit tentang gold coast morib yer.
saya ambil pakej yang seperti di bawah.
RM198.
boleh baca kat bawah yer.
bilik memang luas.
boleh la kalau bawak toto nak sumbat barang 2 atau 3 orang lagi.
FSCN0492
DSCN0473
saya mintak extra bed untuk encik z tapi dah habis.
yang tinggal tilam angin ni je ha.
tilam angin pun tilam angin lah.
RM60 termasuk breakfast.
DSCN0518
bilik airnya pun besar. ada jakuzi.
waktu budak budak ni mandi kat bawah, saya berendam.
best ooo.
maklumlah rumah takde bath tub bagai, so sesekali dapat berendam memang heaven.
DSCN0488
DSCN0490
korang kalau nak booking boleh pegi website GCR.
selamat bercuti!