Shopping di Miri

eh eh kata dah watamat kisah miri? ada lagi ni..
ok ok ni tak penting mana kot. ecehh macam la entry lain sebelum ni penting..
penting la untuk diri sendiri, tak penting untuk orang lain ponnn…

ini yang aku shoppingkan di miri.
tak banyak pun jugak. aku bukan kaki shopping lorr..
seperti yang diberitahu di entry sebelum ni.
aku beli kek lapis 6 buku.
perisa buah masam manis tu memang sedap teramat.
so korang kalau nak beli kek lapis sarawak, start with buah masam manis ni k..

kemudian beli fridge magnet dan pepper.
fridge magnet tak lawa sangat.
sib baik aku jumpa yang jenis mengkuang tu kat airport.
yang besi batu tu kureng sikit kot.

dan kemudian tshirt i love miri.
cam seronok plak bila travel ni, beli tshirt.
dulu aku tak minat oh tshirt tshirt bagai ni.
sekarang plak cam menggila.
beli 2 helai kami laki bini,
pastu sehelai untuk yaya. sehelai untuk caca.
kualiti terbaik.

hah kali ni baru betul betul watamatttttt…
terima kasih kerana sudi membaca 🙂