Character & Street Entertainment @ USS

ok ini bahagian yang ke dua iaitu character dan street entertainment.
actually dua dua benda ni macam nasib nasib je.
sebab ikut timing la, kalau korang kebetulan lalu kat situ and character keluar, haa rezeki korang lah.
sama gak dengan street entertainment, bukan ada timing ke hapa (ke ada saya yang taktau?) so memang nasib nasib ar.

MG_6249
: : fairy godmother. kulitnya kemain cantik flawless : :

yang puss in boots ni kitorang terserempak masa tengah jalan.
then kita kena follow dia, pastu cecepat kena q.
sebab biasa yang boleh bergambar dalam 10 orang camtu je.
so kena tangkas dan pantas!

MG_6262
: : puss in boots : :

ni ada persembahan dinasour.
tapi elok kitorang keluar dah habis persembahannya. tsk.
dapat bergambar ceni je lah pun.

_MG_6250

_MG_6252

_MG_6282 : :madagscar boogie! : :

_MG_6283 : : sempat lagi menselit bergambau : :

haa masa madagascar boogie ni buat performance, memang kitorang ada kat area tu.
so memang terus menunggu je lah.
ada saya rakam keek & video, nanti saya up kat entry lain.

lepas performance madagascar boogie ni, cecepat lah korang q untuk bergambar dengan character k.
dan ni saya nak bagi tips, korang start q dengan alex dulu tau.
sebab ramai yang q nak bergambar dengan alex.
lepas alex tu baru bergambar dengan yang lain.
tapi sedih sebab marty dengan melman takde. huhu..

memang bersesak sesak benaunya masa nak snap gambar ni.
pepandai korang lah. tapi adab harus dijaga ya anak-anak.
takmo rebut rebut tolak tolak ke hapa. takmo takmo.

_MG_6293 : : alex the lion : :

_MG_6298 : : gloria the hippopotamus : :

_MG_6305 : : king julien the ring-tailed lemur : :

MG_6297
: : the penguins : skipper, rico, kowalski & private : :

MG_6327
: : charlie chaplin : :

performance dari Daddy O’s.
saya pun tak pasti sangat grup hapa ni.
tapi cam 4 orang anak muda (mampu guna perkataan anak muda) mat salleh yang bernyanyi dan menari dengan lagu lagu best.
ada gak saya rakam, cam biasa rakaman hapa semua later k.

_MG_6351

_MG_6370 : : the rockafellas. tak sempat nak tengok depa perform huhu : :

MG_6376

_MG_6380

_MG_6382 : : Richard ‘Rick’ O’Connell dalam the mummy : :

IMG_2103 : : betty boo : :

kesimpulannya, banyak gak la characters dan street entertainment yang saya tak dapat nak jumpa/tengok.
tapi sokayy je. ada rezeki boleh mai lagi.
singapore je pun kannn.. lain lah kalau paris disneyland sana. hikss.. harus lah pegi pertama dan terakhir :-p

*****************************************************************************************

MINI ADS

Mencari telekung lycra & shawls?
Jom LIKE facebook page NadraaApparels
Ada pelbagai warna dan corak untuk dipilih.

NadraaApparels