Vlog Travelog Vientiane, Laos

ok entry ni saya nak share video yang saya sempat rakam masa kat laos.
bila tengok balik ada sikittttt tergediks saya ni ha kekekekkeke.
pada yang tak suka pada saya, saya bagi warning tau.
tak payah nak klik youtube ni, nanti korang jugak yang bernanah mata dan telinga.
ai tak tanggungjawab naaa..
yang pertama ni kat restoran fathima masa first day nak lunch.
siap ada background lagu hindustan lagi.

yang ni pulak masa atas bot kat tasik na ngum tu.
ada satu lagi video tapi dalam ipod encik z, malas lah nak letak.
nanti saya letak kat akaun youtube saya je la ek.

yang ni plak kat zoo laos.
menggedikkk benau suara saya hohohoiii..
ni pasal unta yang dok bunyi blurbb blurbb tu, serius adalah takut.
bila saya rakam dia taknak pulak bunyi. awasss kau unta.

yang ni pun kat zoo laos.
statikkk jer buaya buaya tu, saya risau tetiba depa melompat ke.

last sekali masa dalam flight dari vientiane ke KL.
pun tergedikk gedikk suara hakuu hahaha.
dah bagi warning tadi kan kan kan..
sapa takut meluat jangan tengok, buat tambah dosa korang je ngumpat saya nanti.

ok saya tutup kisah percutian saya ke vientiane laos selama 4 hari 3 malam kat sini.
thanks korang yang sudi membaca dalam seminggu ni.
gigih saya taip malam malam buta tau.
kalau ada apa-apa soalan nak tanya boleh je drop comment atau emailkan pada saya k.
love,
normaya (L)