Ada Menu Baru

hari yang aku beranniversary dengan B** tu, balik kerja gi dinner kat lanai kijang.
takleh nak gi makan jejauh sebab encik z ada hoki malam tu.
tapi macam perlu ke pun nak makan jejauh kan?
anniversary dengan B** je kot. bukannya ada perasaan pun B** tu.
tetengok ada menu baru kat lanai.
wawi. harus terai yang baru juga.
memula minum air yang diberi nama cool down.
semoga dengan meminum air ini akan membuatkan diri ku lebih cool down gitu.
mix of green apple, watermelon & lychee cordial.
pastu makan Asian Seafood Tagliatelle.
Tagliatelle sauteed with bird eye chilli, prawns, mussels, scallops,
squids & lemon grass broth.
mussels tu yang sedap tu. i like like like.
dan pencuci mulut pun ada yang baru tau.
Durian Spring Roll.
Deep fried spring roll with durian filling & ice cream.
mahal sikit la. RM6.90 tapi sedappp..
tak puas satu okeyy…

: : ostajah sangat aku kan : :
ok kawan kawan office, jangan lupa terjah lanai try makanan baru ya.
dan oh yer, minggu ni ada promosi oblong burger.
jom cuba yok..