#Mamaturns60 : Check out Kurau Stone

Malam tu konon konon nak makan ramai ramai lah celebrate birthday Mama tapi sebab food bekalan banyak lagi, so tak jadi lah.
Tapi malam tu kitorang keluar jugak lepak lepak kat restoran.
Cuma Mama je taknak, nak rehat katanya.

IMG_3377 : : Ocah dan susu berpisah tiada : :

IMG_3378 : : Qis nguap tu tutup mulut sikit : :

IMG_3379 : : Caca dah besar besar pun nak duduk atas riba ke??? : :

Esok bangun tengok anak anak semua dah ready tepi kolam mandi.
Aha sini ada swimming pool. Tapi macam ala ala je.
Kena isi air secara manual.
Kira takde pengaliran air.
Gamaknya nak bayar maintenance mahal kot?
Ntah la.
Tapi budak budak apa kira kan..

: : Ada 2 bahagian : :

: : Satu bahagian dah ada air : :

: : Satu bahagian lagi baru nak diisi. Pasrah je la tunggu : :

: : Mau berejam nak penuh ni : :

: : Budak comel : :

: : Orang lain feel feel minum fresh orange tepi pool, awak minum susu yer Ocah. Pun bolehhh : :

: : Memula kata taknak mandi kolam : :

: : Ujung ujung terjun gak dalam air : :

: : Terjulur pulak kepala lutut hamba : :

: : Pukul 12 tengah hari siap siap nak check out. Bergambar dulu. Panas nyit nyit jugak masa ni, semua pakat tak boleh bukak mata : :

: : Kami lunch di Restoran Selera Kampung. Nasi campur. Boleh tahan meriah lauk pauknya : :

: : Dalam restoran : :

FSCN9411

: : Apa aje la diamukkan nya lagi tu : :

FSCN9407 : : Selamat tinggal Batu Kurau! : :