Jelly Bunny

saya ni sebenarnya kalau beli kasut tak kisah pun apa jenama ke, murah mahal ke.
yang paling penting ialah keselesaan.
tapi selalu pun kalau beli kasut memurah mesti sakit kaki.
acemana.
tapi kadang-kadang kasut mahal pun sakit kaki juga.
heel guess saya tu. kenot tahan sakit oii.
walaupun katanya beauty is pain la apa la.
jenama kasut paling saya suka ialah hush puppies.
dengan crocs. tahap selesa sehingga boleh menapak berkilo kilo meter.
saya pegi bali, ho chi minh, taiwan eh kira travel memang saya pakai HP atau crocs je.
dijamin tak sakit kaki.
aha memang dijamin tak sakit kaki, tapi hati la sakit sikit kan.
semua pun harga RM100 ke atas kot.
bebaru ni saya dok tengok kengkawan rancak dok sebut pasal kasut jelly bunny.
kata kasut tu murah dan comfort.
so saya pun usha usha la kat website ia.
ooo kasut dari thailand eh.
hari selasa lepas course saya ajak la encik z gi klcc.
saya memerlukan satu kasut yang murah dan comfort untuk diletak kat office.
senang nak menapak ke sogo ke, tebing ke, jkr ke.
di sinilah nak uji ke comfort an jelly bunny ini.
oleh sebab saya berstokin, so saya memang nak cari kasut bertutup.
boleh je pun kalau nak pakai kasut yang nampak kaki bertali tali tapi buat masa ni saya rasa saya lebih selesa pakai kasut bertutup kot.
saya suka je tengok budak budak perempuan muda yang tudung labuh pakai sandal dengan stokin, mungkin 1 fine day saya akan pakai 🙂
senang nak matching ambik warna hitam je.
yer plain dull dan boring.
saya memang plain dull dan boring pun.
sesuailah dengan imej saya ni ha.
so beli. RM39 saja.
biasa saiz kasut saya 8 atau 39.
tapi kali ni saya kena amibk saiz 9 / 40.
mungkin kasut ni cutting kecik kot.
wah kasut pun ada cutting macam baju?
yer apa apa aje lah normaya.
20130502-000127.jpg
20130502-000140.jpg
saya pakai semalam pegi wangsa walk.
ok la comfort jugak. tapi tak se comfort crocs.
tapi boleh la kalau nak tukar tukar pakai.
ktuje