Tak Berapa nak Rekemen

ok meh nak cerita sikit pasal D’River Resort yang saya stay kat Janda Baik ni.
nama je resort tapi beno nya idok ler resort mana.
chalet la kan.
simple and basic chalet je.
d’ river ni agak ke belakang sinun.
korang drive je la jangan risau takde nya sesat masuk hutan ke apa.
nanti jumpa signboard besau gedabak ni.
belok kiri.
DSCN1099
harga untuk satu malam RM100.
saya ambik 2 chalet so RM200 la.
bilik biasa biasa saja.
tv takde. pastu toilet agak berbau.
and air dalam tempat flush tu cam keladak.
DSCN1030
: : ni bilik saya stay : :
DSCN1031
: : ni bilik mama & kaklong stay. sekejapan dah sepah : :
DSCN1032
: : yang penting pintu toilet boleh ngintai orang : :
DSCN1036
: : alas kaki depan toilet dah ghaib : :
DSCN1046
: : jambatan, laluan masuk : :
DSCN1045
: : chalet chalet lain : :
kitorang duduk chalet nombor 5 & 6.
memang 2 ketul chalet ni je kat ujung.
so boleh la masuk parking dedepan.
DSCN1047
DSCN1048
saya tak berapa nak rekemen kot d’river resort ni.
tapi nak gi janda baik lepak lepak mandi sungai adalah digalakkan.
pastu memalam ada tempat yang boleh bbq.
tengok signboard bawah ni.
hah berlambak resort/chalet lain.
korang google lah dan pilih lah mana yang terbaik, sejajar dengan harga yang ditawarkan.
#takyahnaksejajarsangatlah
DSCN1056
saya definitely akan bawak anak-anak ke janda baik lagi untuk mandi manda 🙂