Jom Follow Saya kat Instagram

ceyyyyy…
orang lain ada instagram.
kau pun nak kan normaya?
la la la la.
tapi instagram saya kat ipad je la.
saya mana ada iphone.
BB ni pun baru 2 bulan setengah.
kontrak 2 tahun kot.
mana boleh senang lenang nak disconnect.
eh terminate.
paksa-paksa kaktin create kan account instagram untuk saya.
pasrah je la makcik tu.
tapi kaktin baik. layan je saya ni ha.
pong pang gedebak gedebuk.
berjaya create dengan nama myasefia.
tapi nanti saya nak tukar la nama tu.
boleh ke tukar eh? boleh kot eh?
myasefia tu biar la jadi sejarah.
mari lah menyayangi nama sebenar sendiri.
yer saya bangga nama saya normaya mukhtar 😀

: : gambar pertama dengan instagram : :

: : kaktin candid guna ipad dia piula : :
lepas tu apa lagi, galak la berinstagram.
takde la galak sangat. hari yang sama.
saya pegi makan kat kerisik cafe. kat danau kota.
nasi ayam sedap dan laksa beras kampung.
ini pulak lontong campur rendang daging kat cafe office saya ni ha.
breakfast semalam.
dah macam hari raya romannya makan begini.
nanti saya amik gambar banyak-banyak saya menciwi dengan korang kat blog eh?
kalau sudi meh la follow saya. *tertunduk malu sambil kuis-kuis meja