Blog Maya Dot Com

Indonesia

Medan : Hotel Kesawan & Makan Siang

: : sudah sampai di Stasiun Medan : : : : Information Counter. nak bertanyakan arah ke hotel : : Dah tanya arah bagai, kami pun memulakan perjalanan. Boleh je naik becak, tapi pun boleh je kalau nak menapak. Walaupun sebenarnya kami pun masih keliru mencari arah mana nak tuju ni ehehe. Map memang ada tapi biasalah kannn kat tempat orang, tetaplah tercangak cangak ah. : : Nampak signboard ni, ingatkan dah sampai, rupanya signboard iklan je, bolehhh??? Pffttt.. :…

Medan : The Arrival

3 minggu lepas balik dari Manila, saya fly ke Medan pulak. Tiket pegi Medan ni saya beli 1 Mac 2014. Ha ambik kau setahun sebelum. Memula rasa macam lamanya nak tunggu setahun tapi how time flies kan. Pejam celik pejam celik dah setahun dah pun ha. Saya ingat lagi plan nak pegi Medan ni Lina la yang cetuskan masa dalam flight balik trip ke Padang – Bukit Tinggi dulu. Kalau ikutkan saya taknak pun pegi Medan ni sebab saya kan…

Page 6 of 6« First...23456