Trick Art Museum i-City Shah Alam Part II

hah ambik ko sebeban saya upload gambau kat sini.
terima kasih la kat windows live writer.
kalau tak, haruslah berjaman nak edit resize bagai.
macam kes cambodia saya dulu tu la.
kalau pc korang lambat load blog saya ni ha, mintak mahap je la no.
memang saya takde resize ke hapa.
straight saya upload dari wlw.
aterr dah beli bandwith besau, pergunakanlah sebaiknya.
cam biasa, layan gambau jugak la yer.
saya ni menaip dalam keadaan kocoh kocoh gak.
tengah nak bersiap nak pi bercuti last kopek ni ha.
plan nak keluar rumah pukul 10.15 pagi.
ni pukul 9.45 pagi dok feel feel lagi dengan pc, dengan tak mandinya lagi. heh.
tapi demi blog dan readers yang disayangi, gigih gak saya update.
kalau korang macam macam, awasss…
IMG_1917 IMG_1918 IMG_1919 IMG_1921 IMG_1923 IMG_1924 IMG_1925 IMG_1926 IMG_1927 IMG_1928 IMG_1929 IMG_1930 IMG_1931 IMG_1932 IMG_1933 IMG_1934 IMG_1935 IMG_1936 IMG_1937 IMG_1938 IMG_1939 IMG_1940 IMG_1941 IMG_1942 IMG_1944 IMG_1945 IMG_1946 IMG_1949
best jugak takyah menaip pepanjang ni kan?
senang kerja.
ok ni entry terakhir tahun 2013.
kalau nak mengomen, hah ini lah entry terakhir yer.
jumpa korang tahun 2014 nanti.
happy  new year! boii..