Blog Maya Dot Com

HelloKittyTown

Sanrio Hello Kitty Town – Souveniers

Ni gambar-gambar yang saya beli. Boleh download dekat website picair.com. Patutnya ada 5 keping gambar tapi sekeping lagi tu saya tak nampak code numbernya. Lepas dah expired baru la perasan kat resit pun ada. Ceh. Singgah kedai souvenir. Cecomels semua ha. Geram tengoknya. : : Encik Z belikan Yaya patung ni. Untunglaaaa : : Beg-beg ni lawa sungguh. Tapi bila tengok harga amboi amboi amboi, mahal sesungguh. Konon nak jugak la belikan untuk Yaya. Kensel kensel. : : Lawa beg…

Santrio Hello Kitty Town – Show & Parade

In between buat aktiviti dan masuk Hello Kitty House semua tu, memang akan ada jadual persembahan dan parade. Macam saya bagitau, kena sentiasa alert dengan jadual yang disediakan. Ada show menari, menyanyi, jawab soalan. : : Bersiap sedia nak tunggu performance Barney & Friends : : : : Excited!! Seronok la dapat nyanyi sama dan ikut step depa berjoget : : : : Lepas tu semua karakter keluar. Best pliss : : : : Persembahan dari Hello Kitty & Dear…

Sanrio Hello Kitty Town – Thomas Town

Kat tingkat 3 ialah Thomas Town. Ada macam-macam rides dan jua tempat makan. Kami lunch kat tingkat 3 ni. Pilihan makanan tak banyak tapi sokayy lah kita makan aje apa adanya. : : Dua beranak main kereta langgar : : : : Bas belakang tu pun Yaya naik. Crazy bus namanya. Sian : : : : Budak-budak boleh main dan mewarna/melukis kat dalam nun : : : : Main gelongsor macam budak-budak. Tapi masa ni sekolah rendah lagi. OK dimaafkan…

Sanrio Hello Kitty Town – Meet and Greet

Saya gabungkan Meet and Great dari 2 Floor ya. First floor yang Hello Kitty Town tu. Dan 2nd Floor yang Meet Our Other Characters. Kena sentiasa alert dengan jadual. : : Bad Badtz Maru : : : : Pingu! : : : : Ni la satu-satunya character yang Encik Z mintak saya snapkan gambar. Peminat Pingu ke bang? : : : : Teruja tengok Bob the Builder!! Besarnya awok! : : : : Hai Bob! :: : : Angelina Ballerina.…

Sanrio Hello Kitty Town

Alang-alang dah sampai JB, jadi marilah kita selitkan satu lagi aktiviti di sini. Iaitu Hello Kitty Town! Dah tau lama gak la tempat ni, cumanya tu la semata-mata nak datang tak de daya la kan. Ni dah kebetulan ada program kat JB, so kita zasss. Lagipun sementara Yaya kecik lagi ni, ok la dia nak enjoy. Esok dah besar panjang, mesti dia pun tak kuasa dah nak pergi tempat budak-budak ni kan. Hello Kitty Town letaknya di Puteri Harbour. Dan…