Category: Genting Highlands

Gambar dari iPad Mini

Patutnya gambar gambar kat entry ni masuk sekali dalam ENTRY NI HA.
Tapi sebab tak tengok ipad tu yang keterlupaan gambar dalam ipad ni.
Tambah pulak Yaya ada kat KL kan, ipad mini tu jadi hakmilik kekal dia.
Dok berkepit je layan Running Man.
Masa dia pegi Melaka seminggu lebih hari tu, baru la sempat saya kelebek ipad.
Tengok eh ada gambar gambar ni ha. So share je lah sekalian kat blog.

Pagi hari anniversary sebelum pegi Genting Highlands tu, saya bawak Yaya pegi dentist.
Saya pun sekali arung jugaklah jumpa doktor cuci gigi.
Baik doktor ni. Hari tu saya pegi jumpa doktor perempuan kan, kali ni doktor lelaki.
Klinik Pergigian Azlina dekat Medan Idaman, Jalan Gombak tu lah.

cats

ipad1

ipad2

Ni pulak masa dok membosan reronda kat Indoor Genting tu, nampak ada maskot maskot ni, so bergambarlah seround.

ipad7

ipad9

ipad10
ipad3

Macam yo yo je lah Yaya drive kereta tu. Hehe..

ipad8

Ni masa Caca duduk rumah saya seminggu.
Mana depa jumpa lipstick saya tu la ha, walhal saya dah berjaman tak berlipstick bagai.
Kemain ha berselfie. Banyak lagi sebenarnya depa selfie. Saya letak 2 gambar sudah.

ipad4

ipad5