#NormayaTurns39 – GPO

Dari Erya by Suria Hot Spring Bentong tu, kami membelok ke Genting Premium Outlet.
Dah dekat pun, so zass je lah alang-alangnya.
Ni first time saya sampai GPO ni.
Encik Z ajak makan kat Wendy’s. Ikutkan jelah walaupun sebenarnya I lapau nasik!

: : Pakai tudung baru brand Tudung Ruffle yang boss hadiahkan masa birthday hari tu : :

Lepas tu jalan reronda cuci mata dalam GPO jelah.
Keluar masuk kedai/butik ikut mana yang berkenan di hati.

Sebelum gerak pulang, mengopi dulu kat Starbucks.
Sebagai pemegang kad Starbucks, boleh dapat complimentary kek sempena bulan birthday.
Dan caramel frapp redeem dari rewards list. Rejeki rejeki..

Plan singgah GPO ni saya ada gak terfikir nak cari perfume, sebabnya perfume saya semua pun dah licin.  Baik yang mahal mahupun yang murah.
Kebetulan ada pulak kedai perfume yang jual favourite Butterfly Mariah Carey, so ayuhlah kita zasss je beli.
Ada promosi, beli 2 botol dapat RM279.
Saya sajalah beli 1 bau yang lain, tapi still dalam keluarga Mariah Carey jugaklah hehe.

Gambar dari iPad Mini

Patutnya gambar gambar kat entry ni masuk sekali dalam ENTRY NI HA.
Tapi sebab tak tengok ipad tu yang keterlupaan gambar dalam ipad ni.
Tambah pulak Yaya ada kat KL kan, ipad mini tu jadi hakmilik kekal dia.
Dok berkepit je layan Running Man.
Masa dia pegi Melaka seminggu lebih hari tu, baru la sempat saya kelebek ipad.
Tengok eh ada gambar gambar ni ha. So share je lah sekalian kat blog.

Pagi hari anniversary sebelum pegi Genting Highlands tu, saya bawak Yaya pegi dentist.
Saya pun sekali arung jugaklah jumpa doktor cuci gigi.
Baik doktor ni. Hari tu saya pegi jumpa doktor perempuan kan, kali ni doktor lelaki.
Klinik Pergigian Azlina dekat Medan Idaman, Jalan Gombak tu lah.

cats

ipad1

ipad2

Ni pulak masa dok membosan reronda kat Indoor Genting tu, nampak ada maskot maskot ni, so bergambarlah seround.

ipad7

ipad9

ipad10
ipad3

Macam yo yo je lah Yaya drive kereta tu. Hehe..

ipad8

Ni masa Caca duduk rumah saya seminggu.
Mana depa jumpa lipstick saya tu la ha, walhal saya dah berjaman tak berlipstick bagai.
Kemain ha berselfie. Banyak lagi sebenarnya depa selfie. Saya letak 2 gambar sudah.

ipad4

ipad5