Bye Hanis Syamimi

Ingat lagi tak korang dengan Syamimi? Intern kat RSA? Pejam celik pejam celik, watamat la sudah internnya. Kejap je rasa 4 bulan dah. Oleh sebab last dia nanti bulan puasa, so cannot makan, maka 2 hari sebelum puasa 15 Mei saya ajaklah dia dengan Faradi pergi SPM. Saja lah nak belanja dia sebab kawan/teman dengan saya 4 bulan ni. Kami makan kat Narenj Restaurant. Restoran baru jugak ni rasanya. Food? Boleh la. Takde la tak sedap dan takde la sedap nau.


: : Saya makan daging paprik dengan nasi putih : :


: : Kueyteow goreng Faradi punya : :


: : Nasi goreng tomyam si Syamimi punya : :

Syamimi last day 31 Mei. Sebelum tu dah pakat-pakat collect duit untuk belikan ia hadiah perpisahan. Nak tak nak, elak tak elak, saya jugaklah yang dipertonggengjawabkan untuk uruskan segala-galanya. Oleh sebab Syamimi ni budak muda remaja lagi, takkan la nak bagi hadiah kristal, pinggang mangkuk, kain ela bagai kan. Lalu saya menyuarakan idea untuk beli surprise box dengan teddy bear. Yang lain setuju je sebab diorang kata saya lagi rapat dengan Syamimi, so sedang moleklah saya yang milih hadiahnya.


: : Bagi ucapan sikit : :


: : Suka dia ha dapat hadiah. Terima kasih pada kakak Ostajah ok? Kalau tak, haa dapatlah batu kristal dengan kain ela lulz : :

Surprise box ni saya tempah dari @florist_in_kl . Banyak-banyak yang saya survey, yang ni boleh dikatakan paling murah harganya. Service pun tip top. Sabar melayan kerenah saya yang kekejap nak begini, kekejap nak begitu.

Untuk Syamimi saya belikan ia dUCk Mirror-On-The-Go. Konsepnya, tengok cermin, tengok dUCk, ingatlah kakak ostajah ni yer, Mimi.
Sepanjang ia 5 bulan kat sini selalu la dia jadi tempat saya meluahkan emosi. Selain mendengar saya membebel pasal iPhone saya yang pekak dan full storage ini.

Bye Syamimi. Jangan lupakan akak kat sini k. Dan jangan lupa hantar resume kat B** tau! Oh, kirim salam kat sepupu awak yang baca blog akak ni #tiberrrrr . Hiks..