Blog Maya Dot Com

Friends

Cerita Raya Ke 6 Pula

sib baik gak aku update blog masa cuti raya seminggu tu kan. kalau tak mau putus urat jari nak menaip sumer entry uolls. terima kasih pada adil yang sudi meminjamkan lappy nya itu. dan terima kasih juga pada encik celcom kerana broadbannya yang melancarkan perjalanan mengupdate blog. tapi kan, 3 ke 4 hari minggu raya tu, celcom kedaung kan? sesiapa yang guna celcom haruslah tau. buat call takleh. sms takleh. asyik error in connection atau network error. mengapakah begitu wahai…

Syawal ke 4 Yang Singkat

syawal ke 4 cam takde apa sangat. dok bersms dengan naza. kebetulan dia raya kat rumah mertua dia kat kampung boyan belakang nie ha. so aku ajak dia datang raya rumah mama. dia sampai petang. so melepak-lepak. bergossip-gossip. suami dia rupanya ex K.E. harus la ada kenal dengan budak-budak melepak aku dulu-dulu. silap silap kenal KHJ? tapi kelupaan aku mau tanya nama laki dia. naza, apa nama laki ko eh? naza dan husband datang bersama heronya, ryan. takde rupa ko…

Menjadi Bibik di Raya ke 3

kita mulakan dengan wajah seorang perempuan yang dipaksa menjadi bibik di raya ke tiga ini. pagi-pagi dah kena kerah tenaga mandikan ini budak kecik. nak mandikan dia bukan senang. dok itu ini. dok begitu begini. sila abaikan objek yang terdapat di atas sebelah kanan anda. 18SX uolls. mama tau aku letak gambar nie, matikk kena carut koo.. letak gambar toilet yang begitu mencomot. heh! setelah selesai proses mandi memandikan, proses pakaikan pampers segala. dah 5 tahun kan since aku buat…

Page 18 of 18« First...10...1415161718