Category: Friends

#NormayaTurns39 – With Kin & Atie @ Dolly Dim Sum

Rasanya ni last kot entry berhashtag #NormayaTurns39.
Korang pun ntah-ntah dah jemu dah hehe.
Alaaa jemu-jemu pun datang baca jugak kan kan kan?

Nak keluar lunch dengan 2 orang mak dara pingitan ni pun bertangguh-tangguh.
Tapi I ok jer. Kalau available kita zass kalau tak pun nggak apa-apa kok.
Macam belated sangat dah kan celebrate birthdaynya tapi ok je la, tak semesti nak kena celebrate bagai.
Lebih kepada nak gather bersembang berborak update gossip membawang je pun.
Depa ajak makan kat Dolly Dim Sum SPM. I follow….
Urusan order mengorder pun depa yang handle.

Syikin bagi hadiah set wangian Mango Bodyshop.  TQ Kin!
Bertambah lagi koleksi wangi-wangian sis.
Tapi macam pelik jugak napa ramai yang bagi wangi-wangian ni?
Adakah sebab you all tengok sis suka berwangi-wangi ataupun sebenarnya sis berbau busuk lalu you all bagi hint dengan menghadiahkan wangian? Lulz.


Thank you Kin & Atie teman I pegi makan-makan.
Sayang korang. Muahs..