Geng NYC

Oleh sebab masa wedding Addam Alya, si Di takde, so wajib lah arrange perjumpaan lain supaya dapat ketemu semua. Ayu cek kalendarnya, dia cuma free 2 Ogos belah malam.
Jadi yang lain akur lah dengan timing Ayu itu. Gigih saya datang dari kejauhan. Tempat perjumpaan adalah di rumah Pae di Putrajaya sana.

: : Terpaling awal sampai : :

Food meriah ha! Kenyang makan sampai siap tapau bawak balik.
Serawa durian dengan pengat pisang si Koko buat paling win.


: : Manja nau nau El dengan kakak Yaya sampai beriba-riba. Tapi dia bukan nak makan bihun tu pun. Saja nak duduk atas riba : :


: : Masa ni semua tengah fokus tengok The Sacred Riana : :

Sembang, borak, gossip, membawang, makan. Begitulah berulang ulang kali hehe.
Nama grup kemain Geng NYC kan. Tapi itulah dia, harapan nak ke NYC macam samar bayangan je dah ni. Takpelah Ayu, kalau tak kesampaian nak ke NYC, aku gi visit kat kat tempat next posting kau yer?


: : Ajak tahan perut ke cemana tu : :


: : El nak tidur mintak Kak Yaya bobok : :


: : Mya, Ayu, Pae & Di : :

: : Selfie sekeping : :


: : Mommy taknak pun selfie dengan Ara. Olololo merajuk pulak dia. Meh meh kita selfie : :

Cer tengok si Di tu. Dah kenapa mata katup tapi tersenyum? Nasib baiklah snap banyak-banyak kali.

: : Ni konon freestyle tapi yang freestyle nya Ayu dengan Yaya je : :

Terima kasih korang for everything! Sayang sangat-sangat!

Wedding Addam & Alya

Dapat jemputan dari Ayu untuk wedding Addam dan Alya. Addam ni anak saudaranya si Ayu.
Dan kebetulan nak jadi cerita, saya pernah forwardkan resume Addam ni kat HR B**. Rezeki Addam, ia dapat kerja kat sini. Macam terhutang budi sangat bunyi Addam ni tau, walhal auntie Normaya ni cuma tolong submitkan resume sahaja. Dia cakap dengan Ayu, suruh jemput auntie Normaya ni. Maka marilah kita pergi. Sekalian dapat jumpa dengan Ayu yang balik bercuti.

Tempat kejadian di The Atmosphere di Seri Kembangan sana.
Janji janji nak sampai sekali dengan Pae. Di tak boleh join so saya dengan Pae je lah.


: : Apa-apa kita makan dulu : :


: : Saya, Pae & Di tong-tong belikan hadiah di atas untuk Ayu bawa pulang ke New York. Beli dari FoodMarket. Sebagai balasanlah sebab Ayu belikan kami 3 orang wristlet Coach : :

: : Muka terharu dapat hadiah ke cemana ni : :


: : Ell, Yaya & Ammara. Rania dah balik ikut auntie nya masa ni : :


: : Tudung I berbonggol unta. Tu la satunya stress kalau pakai bawal kan. Muncung tak on point. Tambah lagi tudung Naelofar bukan kain cotton bawal. Tapi yang lembut-lembut soft tu : :


: : Apa aje la Ell dengan Papa tertipu dengan lawak Ayah Mi tu : :


: : Hitam-hitam si tampuk manggis : :


: : Ajak bergambar dengan perantin pun nangis. Why Ell, why? : :


: : Awwww gitulah jadi pengantin : :

: : Molek pulak susunannya tinggi rendah yer hehe : :


: : Pae, Ayu, Normaya : :

Selamat Pengantin Baru Addam & Alya.
Terima kasih di atas jemputannya 🙂