Category: Family

@ 2 Syawal

entry ini penuh dengan gambar kami sekeluarga saja.
so kalau agak-agak rasa menyampah dan tak koserr, sila awal-awal tinggalkan laman sesawang ini yer…
jangan nak komplen itu ini.  dah 2,3 kali hari raya.  dah2,3 kali mintak maap.

cukup-cukup laaaa…

hari raya kedua agak meriah la kat rumah.
kaklong, abanglong dan caca sudah sampai malam tadinya.

yaya & caca memakai baju yang sama. dress ala opah katanya.
kain adalah diimport dari korea. hadiah apau bagi kat aku dulu.
tapi nengok kainnya cam tak berapa nak sesuai dengan jiwa raga aku, so kain itu sudah lanting bagi mama.
dan mama secara kreatifnya sudah hantar jahit untuk baju raya budak bertuah dua orang itu.

KakNgah 045

KakNgah 047

baju aku itu pula dibeli di sogo. murah gila uolls.
memang tak fikir apa dah, terus aku sambar saja.
kain nya pun sedap dipakai. cuma corak ada carca marba juga. belasahh…  janji adoo…

KakNgah 048
: : yaya, caca, abang long : :

KakNgah 050
: : yaya, caca, adil : :

KakNgah 053

: : rasa yaya cam cacat pulak dalam ini gambar.  cam takde leher. kan? heee.. : :

KakNgah 133

: : kami 2 beranak : :

KakNgah 057

: : opah bersama 2 cucu nya : :

KakNgah 145

: : saya dan mama saya : :

seiras pulak aku nengok kitorang dalam gambar nie.
yang paling ketara lesung pipit kot. awww…
tapi yang berbeza nya, mama suka senyum. jenis orang yang suka senyum.

aku plak, orang kata air muka masam. macam sombong. macam berlagak.
hey… try me.. kalau ko dah kenal aku, harus ko tarik balik statement di atas.
tak caya kalu… errr… tanya kaktin, tanya payiet, tanya encik z…
eh.. tetiba encik z terlibat kan? motippp???? :-p

KakNgah 142

: : kami 3 beradik : :

oh… alfatihah  untuk 2 orang arwah abang aku.
kalau diorang hidup, belum tentu aku dan adil lahir ke dunia kan? errrmm…

last but not least, inilah saya dan keluarga kecil saya.
kitorang jarang benar bertema segala di hari raya.
tapi insyaAllah tahun depan boleh la cuba kot. kaklong, tahun depan balik TLJ raya pertama kan?
pitammm raya tak abis lagi dah pikir tahun depan kan? heee…

KakNgah 140

: : ALFATIHAH UNTUK ARWAH ABAH. SEMOGA BELIAU BAHAGIA DI SANA : :