Blog Maya Dot Com

Event

Preview Screening Pee Mak

kelmarin saya pegi nonton Preview Screening filem Pee Mak kat GSC midvalley. tq nuffnang sebab bagi 2 tiket πŸ™‚ Pee Mak ni cerita Thailand. yang di’remake’ dari filem momok terkenal tahun 1999, Nang Nak. tapi Pee Mak ni diberi sentuhan komedi. kira ala-ala kelakar kelakar seram gitu lah kekiranya. jalan cerita saya rasa 90% sama. ada la sikit diolah here and there. Mak pegi berperang, tinggalkan wife dia Nak yang tengah pregnant. Nak mati masa melahirkan Dang, anak lelaki depa.…

Genting Mobile Apps Launch

pada 17 januari lepas saya dapat jemputan dari Resorts World Genting (RWG) untuk attend event Genting Mobile Apps Launch di Wisma Genting. so lepas office terus gerak. memandangkan program start pukul 3 petang, so saya ke pavilion dulu untuk lunch. makan kat food republic, set thai food. red ruby tu fuhhh sedap gila plis. ingat kan nak menapak je dari pavilion ke wisma genting, tapi pusing pusing tak jumpa pulak pintu keluar nya. so terpaksalah drive keluar. jalan sesak lah…

Ms. Kebaya Slimworld 2012

2 november 2012.Β  kakred ajak saya join event ms kebaya slimworld 2012 katΒ  hotel crowne plaza mutiara. saya macam biasa lah, kalau takde aral memang on je. terus jumpa kakred di tempat kejadian sana. petang tu hujan, jalan sesak hebat. : : ada lucky draw : : saya sampai awal. tunggu kakred dulu. pastu terus je masuk dalam cari seat. doorgift dapat ni ha. skin culture whitening collagen eye mask, revitalize toner, fiber dtox, collage marissa. dapat voucher gak. tapi…

SimplySiti Grand Finale Star Search

pada 20 oktober yang lepas telah berlangsungnya Simplysiti Grand Finale Star Search. seramai 10 orang peserta telah berentap untuk merebut gelaran Miss Precious, Miss Memoire dan Miss Pure. saya datang dengan kaktin. tq kaktin sebab sudi nemanin diriku. wah siap cop tangan. dah macam nak masuk club. heh. oh yer kejadian berlangsung di the strand kota damansara. first time kot saya sampai sini. sesat barat jugak lah. majalah Lisa merupakan antara penaja selain dari Simplysiti itu sendiri. dan juga metrowealth…

Koleksi Bejeweled SimplySiti Yang Bling Bling…..

korang tau tak yang Simplysiti, jenama komestik, penjagaan kulit dan wangian milik Dato Siti Nurhaliza dah melancarkan satu lagi koleksi eksklusif kosmetiknya? apa? tak tau?? haaa ni saya nak habaq mai la ni. Koleksi eksklusif kosmetik edisi istimewa terbaru dari Simplysiti ialah Koleksi Bejeweled. Pelancaran telah diadakan pada hari Selasa yang lepas bertempat di Hotel Berjaya Times Square. dan saya merupakan antara yang bertuah dijemput ke sinun. yeay! : : saya hangkut jocko & encik z : : :: rose,…

Siapa nak berbuka puasa dengan Dato’ Siti Nurhaliza?

korang, saya dapat jemputan ke majlis pelancaran koleksi Bejeweled dan berbuka puasa Simpy Siti. ada la saya tweet tweet dah semalam. ni saya letak kat blog dengan details sekali. saya boleh bawak beberapa orang untuk ke majlis ni ha. ni saya nak tanya, ada sesiapa yang nak ikut saya tak? wah. tanya macam cari gaduh. matikkla. ok begini lah yer. saya ni sebelum sebelum ni bukan taknak ajak readers join mana-mana event dengan saya, tapi saya ni pemalas kedaung nak…

Colgate Slimsoft Party

baru-baru ni saya dapat invitation dari colgate yang dipanjangkan oleh nuffnang melalui viruspadu untuk menghadiri colgate slimsoft party. tema merah putih. tempat kejadian adalah di bistro 42, bangsar village 2 nun di bangsar sana. sampai-sampai je staff colgate suruh saya bergaya gaya mengambil gambar dengan props yang disediakan. : : TQ VP sebab ajak akak πŸ™‚ : : siap 2 keping gambar atas ni diorang print kan dan dan tu jugak. yeyy best best. aterr nak harap cuci sendiri memang…

Pure Beauty

EDITED VERSION baru-baru ni saya dapat jemputan dari Pure Beauty ke event diorang. jemputan dipanjangkan oleh afra. tq dik πŸ˜‰ : : gambar baru dicuri di blog mas. hehe : : majlis diadakan di mizz nina cafe & bakery publika. encik z drop saya dan dia pergi segambut. saya memang tak kenal sesiapa pun tapi nasib baik malam sebelum tu saya ada tweet. mas reply kata dia pegi jugak. ada la geng πŸ™‚ dalam jadual kata majlis start pukul 11…

Page 2 of 212