Blog Maya Dot Com

Event

SimplySiti Grand Finale Star Search

pada 20 oktober yang lepas telah berlangsungnya Simplysiti Grand Finale Star Search. seramai 10 orang peserta telah berentap untuk merebut gelaran Miss Precious, Miss Memoire dan Miss Pure. saya datang dengan kaktin. tq kaktin sebab sudi nemanin diriku. wah siap cop tangan. dah macam nak masuk club. heh. oh yer kejadian berlangsung di the strand kota damansara. first time kot saya sampai sini. sesat barat jugak lah. majalah Lisa merupakan antara penaja selain dari Simplysiti itu sendiri. dan juga metrowealth…

Koleksi Bejeweled SimplySiti Yang Bling Bling…..

korang tau tak yang Simplysiti, jenama komestik, penjagaan kulit dan wangian milik Dato Siti Nurhaliza dah melancarkan satu lagi koleksi eksklusif kosmetiknya? apa? tak tau?? haaa ni saya nak habaq mai la ni. Koleksi eksklusif kosmetik edisi istimewa terbaru dari Simplysiti ialah Koleksi Bejeweled. Pelancaran telah diadakan pada hari Selasa yang lepas bertempat di Hotel Berjaya Times Square. dan saya merupakan antara yang bertuah dijemput ke sinun. yeay! : : saya hangkut jocko & encik z : : :: rose,…

Siapa nak berbuka puasa dengan Dato’ Siti Nurhaliza?

korang, saya dapat jemputan ke majlis pelancaran koleksi Bejeweled dan berbuka puasa Simpy Siti. ada la saya tweet tweet dah semalam. ni saya letak kat blog dengan details sekali. saya boleh bawak beberapa orang untuk ke majlis ni ha. ni saya nak tanya, ada sesiapa yang nak ikut saya tak? wah. tanya macam cari gaduh. matikkla. ok begini lah yer. saya ni sebelum sebelum ni bukan taknak ajak readers join mana-mana event dengan saya, tapi saya ni pemalas kedaung nak…

Colgate Slimsoft Party

baru-baru ni saya dapat invitation dari colgate yang dipanjangkan oleh nuffnang melalui viruspadu untuk menghadiri colgate slimsoft party. tema merah putih. tempat kejadian adalah di bistro 42, bangsar village 2 nun di bangsar sana. sampai-sampai je staff colgate suruh saya bergaya gaya mengambil gambar dengan props yang disediakan. : : TQ VP sebab ajak akak 🙂 : : siap 2 keping gambar atas ni diorang print kan dan dan tu jugak. yeyy best best. aterr nak harap cuci sendiri memang…

Pure Beauty

EDITED VERSION baru-baru ni saya dapat jemputan dari Pure Beauty ke event diorang. jemputan dipanjangkan oleh afra. tq dik 😉 : : gambar baru dicuri di blog mas. hehe : : majlis diadakan di mizz nina cafe & bakery publika. encik z drop saya dan dia pergi segambut. saya memang tak kenal sesiapa pun tapi nasib baik malam sebelum tu saya ada tweet. mas reply kata dia pegi jugak. ada la geng 🙂 dalam jadual kata majlis start pukul 11…

Page 2 of 212