I’ll Make You Regret It All

STICKY MODE ENTRY.
SILA SCROLL DOWN UNTUK ENTRY TERBARU PADA JAM 10.30 PAGI & 1.30 TENGAH HARI.
TERIMA KASIH.

I‘ll Make Your Regret It All – begitulah tajuknya blog si payiet manjora bukan nama sebenar ini.

blog dia lite lite sajork. takde entry yang buat ko kena pikir pecah kepala ke hapa.
tapi kadang kadang ada jugak entry sinis sinis.
well, aku ngan dia sekepala, so bila masa dia buat entry sinis, harus ikan berenang di air, boleh ku tahu jantan betina nya begitu.

seperti yang diwarwarkan sebelum nie, hobi si payiet ngan aku adalah menghanjeng. tapi kami jarang menghanjeng orang yer. kecuali yang memang patut dihanjeng la.
kami selalunya menghanjeng sesama sendiri jer.
contoh : eh apasal tudung ko tak cover tetek? (walaupun aku tak bertudung kan. nie contoh yer)
pastu aku jawab balik. yang ko pi tengok tetek aku sapa suruh?
tengok la tetek sendiri.

hah begitu.

eh aku ada soalan kat korang…
korang tau tak maksud menghanjeng nie?
aku bukan apa. ada la kan.. si polan tu kan… dia keji keji aku kata aku sendiri mengaku aku suka menghanjeng.
pastu katanya dia namo la blog dia yang suci murni tu katanya dicemari dengan kedatangan aku yang suka menghanjeng nie.

terkekek kekek aku baca dowhh..
dia namo blog dia yang suci murni tu dicemari, tapi kan.. dia sendiri mencemari diri sendiri dengan bertenggek kat blog aku nie dia tak sedar.
eh, dia sedar la of coz kan. mungkin buat buat tak sedar.

kalau tak reti bahasa blog, jangan buat buat bijak bistari
kalau tak reti menulis blog, jangan la copy paste entry blog orang
(pantun 2 kerat yang tak konsisten)

astaga, sempat lagi aku menghanjeng kat dedicated entry orang kan..
korang pun layan je baca kan..
alaaa aku tau korang tu.. suka jer citer citer panas gini kan..
sudahhhhhhhhh…

ok nie antara entry terbaru di blog payiet.
perkara yang perlu dilakukan dalam tahun 2011 dipetik dari mens health.
jom ramai ramai kita layan benda ni..

Dont Take it seriously:

1. Climb mount Kinabalu- Cost approx RM1,000 all in from KK
2. See orang utan in the wild- From RM2,000 all in at the luxury Danum Valley
3. Discover the see gypsies of Borneo
4. Spend a night in the jungle
5. Swing thru the treetops of Langkawi
6. Ride a bike in Genting Highland
7. Sample the highlife in the Cameron Highland
8. Learn to DIVE
9. Go white water rafting
10. Visit Taman Negara
11. Take an acrobatic flight
12. Learn to rock climb
13. Get closer to an elephant
14. See the world from a microlight
15. Visit Angkor Wat
16. Go to the Himalayas
17. Visit Beijing
18. Kayak Phang Nga Bay at sunset
19. Follow philosophers Path around Kyoto
20. Track up a volcano
21. Ski and make a snow man
22. Visit the killing fields and S21 prison
23. Visit the remote hill of Northern Laos –

korang dah baca blog PAYIET MANJORA ke belum?
kalau dah, GOOD.
kalau belum, NO GOOD.