Blog Maya Dot Com

Course

Office Management Skills Workshop

aku tak bagitau kot ek aku course 3 hari nie? hari nie ngan esok course kat HCDC, PJ. lusa course kat hotel concorde. cam jahat gila kan.. khamis dah cuti. cam nak ngelat dari office pun ada.. tehtehteh.. taklah mana ada.. dah memang kena gi course kan.. insyaAllah malam nie aku try all out untuk habiskan semua entry yang tertunggak tonggeng. aterrr balik dari taiwan nanti lagi banyakkkkkkk entry kan.. kang lambat update kena maki ngan tuuu tuuu.. tuuuu akak…

Kursus Peta Minda

seperti yang diwarwarkan, hari isnin ngan selasa lepas aku attend course kat hcdc nun. course diberi nama mind mapping atau dalam bahasa ibundanya ialah peta minda. chegu diberi nama chegu loi. peralatan untuk melengkapkan course ini ialah fail merah. pensil warna cap ayam, pengasah pensil (dulu kekecik sebut pengorek), pemadam dan pen beraneka ragam (sebab ada kaler merah, biru, hitam dan hijau) juga 3 ketul bola untuk pertandingan mari berjuggling. atau dalam bahasa ibundaya disebut menyulap. main sunglap dgn bola.…

Kursus Secretarial Skills

hari rabu & khamis lepas aku gi course kat PJ nun. kursus diberi nama secretarial skills. kul 7 pagi aku sudah bersiap sedia get ready dari jasmine. lepas drop encik z kat office, zasss terus aku ke PJ. jem sikit la kat bangsar nun tapi sempat gak la aku sampai di tempat kejadian kul 8 pagi. : : buku panduan pembelajaran : : chegu nya bernama aslini. taktau la puan ke, cik ke. idok ler pulak kami tanya. tapi aku…

Page 3 of 3123