Sponsored Post : You’ll Never Be Alone with ESCAPE

Jom ESCAPE!
Tetiba ajak korang ESCAPE kan…
Apa kah ESCAPE?
ESCAPE ni diperkenalkan oleh Celcom.
Merupakan dunia hiburan yang boleh diakses dari mana-mana, di mana-mana saja! Wow!
Tak paham? Maksudnya korang boleh menonton live events, berita, konsert, filem, drama dengan satu sentuhan saja dari gajet korang.
Handphone boleh, laptop boleh, tablet pun boleh!
Jangan risau tentang kualiti sebab ESCAPE ni hi-resolution images via adapative streaming technology.
So kualiti memang superb ah, yang penting takde buffered sampai berjanggut janggut nak tunggu video load.
Cemana nak register ESCAPE ni?
Senang je. Tapi pertama tama sekali korang kena lah pengguna Celcom.
Pengguna lain selain Celcom, sorry.. tak dapat saya nak nolong.
Register ESCAPE kat www.ESCnow.com
Boleh register guna nombor Celcom korang atau pun via Facebook.
Pastu ikutkan je step by step seperti yang diarahkan.
escape
escape1
lepas register kena tunggu Celcom hantar sms dengan activation code.
pastu masukkan je activation code tu.
kemudian tunggu email dari Celcom untuk validate email address.
klik je link yang diberi.
escape2
escape3
20130901-213405.jpg
: : pilihlah android atau iOS  : :
nak install kat gajet korang pun senang je.
macam korang install aps lain jugak.
search ESCnow.
20130901-213419.jpg
20130901-213445.jpg
: : nampak ke idok icon ESCAPE tu? : :
20130901-213503.jpg
: : sign in je lah guna user ID dengan password yang korang register tu : :
20130901-213517.jpghaaa.. tengok..
ada memacam movie.
sampai terjuling juling bijik mata saya dibuatnya.
cam wow hebatnya ESCAPE by Celcom ini!
20130901-213533.jpg
20130901-213545.jpgpuan normaya, macam mana pulak dengan cajnya?
jangan risau kawan-kawan, caj mampu milik.
cuma RM0.80 saja sejam. kalau movie tu 2 jam, haa baru RM1.60 je.
hello, nonton movie 2 jam dengan caj RM1.60.
murah plisss..
filem action, thriller, comedy, drama, horror eh macam-macam lah!
plak tu boleh nonton bila bila masa di mana saja.
Oh yer, ESCAPE sekarang tengah buat contest.
Kalau korang menang contest ni boleh menang hadiah berbaloi baloi dari ESCAPE tau 🙂
Contest meneka orang misteri.
20130901-213557.jpgNah saya bagi clue so senang korang nak teka.
“I’ve been to Shanghai twice. In a rush hour, three times.”
“I’ve guided The Kid.  I became the Master.”
“I’m Mr. Nice Guy. But don’t pick a fight with me.”
“I’ve been a panda.  I’ve been a hyena.”
Haaa cer cer teka.
Ok la saya bagi lagi satu clue.
Refer gambar di bawah yer.
20130901-213622.jpg
20130901-213645.jpg
20130901-213654.jpg
: : kalau dah tau jawapan, sms jawapan korang ke 20888. eksklusif untuk pengguna Celcom je k : :
untuk keterangan lanjut tentang ESCAPE, korang boleh ke www.ESCnow.com
Jom ESCAPE sekarang!