Blog Maya Dot Com

Bloggers

Irene Nadia singgah blogmaya? *pengsan

hey hey hey aku tak percaya. hey hey hey aku tak percaya. macam mana la blogger famous macam irenenadia ni boleh termasuk blog aku yer? terperanjat aku tengok rupa paras dia jengoi kat nuffnang ku. dari link mana la dia datang ek (*) cantik gila jubah dress terbaru keluaran Irine Sweethouse ni. malangnya lepas aku buat ukuran di badan sendiri, tak lepas kot. tsk. harap-harap lepas ni irene ada buat custom made la. comel kan dia?

Lepak Santai di Q Bistro

plan nak lepak-lepak sambil membelanja kakred sebenarnya dah lama. tapi tu la nak cari date yang semorang free tu yang cam hazab. dan akhirnya di plan pada hari khamis lepas. memula ingat nak la belanja hebak hebak sikit. kejap kat hotel, kejap kat seoul garden, last last kat q bistro saja sebab kak red dah tak larat nak gerak jejauh. kang terberanak dalam kereta sapa nak jawab.. so khamis lepas aku ngan amy gerak dari sini terus zass ke BSP.…

Flower Corsage Yang Comel!

hari ahad aku ada janji temu dengan blogger famous lagi comel. shazwanihamid. sebab aku ada beli barang dengan dia. nak pos tak sempat sebab aku dah tak menyempat nyempat nak pakai. heh. so janji punya janji gedebak gedebuk. mau jumpa kat jusco cheras selatan. sementara tunggu wani sampai, aku ronda ronda la dalam tu. besar jugak eh jusco cheras selatan nih. aku memula ingatkan nak touch n go jer jumpa wani ni. dah la pakai selekeh bangat. dengan selipar bodoh,…

AIM 18 Yang Berbiru

terbaca tweet dari ceera sebenarnya. dia tanya ada sesiapa tak nak gi tengok AIM kat stadium. sebab dia ada 2 extra tickets. aku reply jer nak tiket. then pong pang pong pang bagai. terus ja lah kami berjumpa kat stadium bukit jalil sana. : : ketibaan artis dengan kereta mewah. kereta sendiri atau kereta pinjam saya tidak tahu : : : : tiket : : : : 2 beradik gorjes, VP & ceera : : aku memang kau tak payah…

Mek T – Sedap Sokmooo…

hari ahad hari tu aku gi makan kat restoran Mek T kat puchong nun with a few bloggers. actually acara makan-makan ni disponsor oleh restoran Mek T ni sendiri yang dipanjangkan oleh kak red. tq kakred! tq Mek T! gerak dari rumah kul 12 tengah hari konvoi bersama amy. tapi bila dah nak sampai kat tempat kejadian terpecah plak kitorang. aku dah tersesat ke belah depan depan plak. pastu lagi 200meter nak sampai ke muka pintu Mek T ni, ada…

Semua Pun Sedap!

dari putrajaya aku ngan amy pecut ke klang. mau beraya ke rumah lynn plak. agak sesat baratlah kami pusing sana sini. tapi nasib baik aku bijak membaca direction yang lynn bagi kat amy. eceh, nak jugak puji diri sendiri. pui.. dan akhirnya selamat sampai di rumah lynn. memandangkan perjalanan dari putrajaya ke klang agak kejauhan, memang sedang elok lah perut pun melapar. open house lynn ni siap ada khemah bagai. kelas ko lynn.. :-p dapat tempat duduk, apa lagi terus…

Pengomen Tegar Bulan Jun 2011

thank u korang yang jadi top commentators untuk bulan jun. pa’e – dah setahun awak tak update blog ek? dah menyampah dengan dunia blogging kah? purpledi – elok jugak awak takde blog. kang tak pasal orang menyampah dengan akak, dengan blog awak sekali dionarkan nanti suriaamanda – tq along & lisa! lisa jaga twins baik baik tau… watie – thank u bagi coklat dan fridge magnet. ๐Ÿ™‚ syana – tq dah 2 kali ko iklan kat blog aku sw33tdarling –…

Potluck Bloggers

last sunday aku terjebak joint potluck bloggers. aku tak sure la amy ajak ajak ayam ke ajak ajak kucing ke, tapi aku yang keboringan di rumah terus cam laju laju setuju je nak membontoti beliau. amy jemput kat rumah kemudian zass sesama ke taman tasik perdana. bloggers yang aku kenal dan pernah jumpa cuma kak nor & dee. yang lelain aku tak kenal. so say hi hi je lah. apa dorang borak pun aku tak menyampuk. senyum senyum simpul sudah.…

Oi Pompuan!

taktau nak letak tajuk apa. so tiru je la tajuk entry perempuan ini. kekdahnya lepas baca entry asam pedas setiawangsa aku tu, merengek rengek perempuan ni nak makan kat sini. tapi kak, asam pedasnya idok ler sedap benau pun.. ah aku tak kira, aku nak jugak.. kalau tak sedap kat tekak ko, ko jangan maki aku ha kak… aku dah la terlambat hari tu. sebab kes shida datang office tu la. memecut bagai genderang mau perang aku ke sinun. kena…

Top Commentators Mei 2011

patutlah aku tengok kenapa list komen dan pengomen tak gerak gerak. rupanya aku tak tukar lagi kepada bulan jun 2011. ok macam biasa kita hargai dulu pengomen pengomen ini. big clap to them sebab tegar mengomen di sini. thank u semua ๐Ÿ™‚ WATIE DI LISA AMY ERA PAYIET JMR NUR ILA SYANA

Semaian Kasih Semarak Budi

hamboi tajuk tak ingat kan.. malam sabtu lepas aku pi dinner kat hotel holiday villa subang. orang yang bertanggung jawab ajak aku pi dinner nie ialah (rujuk gambar dibawah) tema malam tu ialah semaian kasih semarak budi sebab tu tajuk entry nie adalah begitu. yer orang yang bertanggungjawab itu ialah si amy @ sweetdarling. dinner sempena apa? amy tak bagi cerita. tapi kalau ko kepochi nak tau jugak sila rujuk gambar dibawah. kalau rasa mushkil ragu ragu dan garu garu,…