Category: Birthday

Happy 10th Birthday Sarah!

eksklusif dipaparkan! rambut baru sayaaaa… heee…
hek ko eksklusif mya oiii.. ko ingat ko artis? egegege..

tapi itulah dia rambut baru saya. yang korang dok mokak-mokak nak tengok sangat tu kan. idok ler special apa pun.
cuma aku suka cara di restyle kan tu. nampak lebih mudaaaa gituuu…

DSCN9834

gambar diambil kat shah alam sana. area rumah kak as.
nie baru sampai la nie. nak attend birthday party anak kak as bernama sarah.

DSCN9836

DSCN9837

kawan-kawan sarah semua cantik-cantikkk…
budak-budak umur 10 tahun. tapi memang dah terserlah ke’lawa’an mereka.
suka tul aku tengok.
ada nama dayana, ada nama puteri, ada nama aisyah…
suka suka..

DSCN9842
: : birthday girl meniup lilin : :

lepas habis acara nyanyi lagu birthday (sebanyak 3 kali), pastu potong kek dan makan-makan, oh.. kak as masak soto lontong dan sphagetti bolognaise.
terus dibuat acara permainan.
memula musical chair. pastu acara menari atas kertas yang dilipat menjadi kecil.
ok sumpah aku tak pernah tau permainan gini.
tapi harus menyibuk jua bersama mereka.
seriusly, terhibur betul tengok gelagat diorang nie.
very the super duper cute 😉

DSCN9846

DSCN9849

thanks kak as, abang nuar, nadhirah, qash dan sarah for the invitation.
korang satu family semua sangat best. betul! ini bukan tipuuu…

DSCN9851

and for sarah.. happy birthday darling!!!
semoga panjang umur, dimurahkan rezeki, jadi anak yang baik dan belajar rajin-rajin tau!

yang penting kita sama-sama lahir bulan januari! selang 3 hari je… capricorn kan? 😉