Kak Lin Turns 43

17 Jun hari tu birthday Kak Lin.
Memandangkan birthday ia jatuh pada bulan puasa, so terpaksalah postpone celebration kecil-kecilan ini lepas raya, 20 Syawal.
Ke Swensen’s jugak bagi mendapatkan keadilan dan kesaksamaan hehe.


: : Table ni nombor 4 ke 14 sebenarnya? Mohon pencerahan plis : :


: : The drinks : :


: : The food : :


: : The three of us : :


: : Kak Lin ni penggemar tudung Aidijuma. Makanya ayuhlah kita belikan tudung tersebut untuk ia : :


: : Selamat Hari Lahir Yang ke 43 Tahun, Kak Lin! : :

Lepas tu kitorang ada order aiskrim sama macam masa celebrate birthday Kak Gee hari tu.
Tapi tengok dalam phone eh takde pulak gambarnya.
Ke saya memang tak snap? Gambar Kak Lin pun takde dengan aiskrim tu.
Tapi yang pasti memang saya ada insta story kan.
Sorry, semua dah delete huhuhu.


: : Ada 2 orang managers kat sini. Dedua orang utara. Sorang tu memang sekolah kat Taiping. Riuh la nyembang. Dah la semua staf pun ramah mesra : :

Budak lelaki yang belakang Manager tu kan, dia kena marah sebab macam tersalah table la.
Walhal bukan salah dia pun. Tapi sebab confuse nombor table atas tu la 4 ke 14.
Sempat la saya interview budak tu. Baru 17 tahun usianya.
Dulu sekolah pondok tapi terpaksa berhenti sebab nak bagi laluan pada adik-adik dia bersekolah.
Oh so sad.

Kak Gee pulak awaskan Manager ni, jangan marah-marah budak tu.
Kesian dia. Hiks.

Semoga adik ni dipermudahkan urusan dan dilimpahkan rezeki demi mencari rezeki untuk keluarga ia.
Amin….

Z Turns 38 : The Garage

Dari The Family Melawati tu kami lajak ke depan nak lepak-lepak minum kat The Garage.
Ni kali ke 2 saya datang sini. Saja la nak bawak Yaya merasa minum Sloppy.



: : Stir Fried Beef Pasta RM23. Sedap tapi pedas! : :


: : Saya minum air masak je : :


: : Ada live band : :


: : Ayah jangan perasan hensem sangat eh hehe : :



: : Untunglaaa kekecik dah pakai dUCk : :

Itulah dia cerita #ZalmiTurns38.
Panjang umur kita jumpa di #ZalmiTurns39 pula, insyaAllah.