Category: Birthday

#NormayaTurns39 – 19 January 2018


: : Selfie di usia 39 tahun : :

: : Breakfast dengan KakTin & Payiet. Petikan dari IG stories. Saya memang rajin IG stories je sekarang. Follow saya kat IG @normaya11 k? Tapi please please yang request tu janganlah fake account. Followlah dengan IG korang yang sebenar. InsyaAllah saya approve : :

Seperti kebiasaan tahun-tahun sudah, saya akan belanja RSA makan-makan.
Tahun ni saya tempah roti jala dengan kuzi ayam dari @pavlovakekkuzi .
Tak tahu pulak saya kuzi ni rasa dia manis eh?
Tak berapa kena kat tekak saya.
Order Red Velvet Cheese Brownies jugak dari @pavlovakekkuzi tapi saya tak sempat nak rasa huhu.


: : Red Velvet Cheese Brownies : :


: : Jeli kelapa & jeli mata kucing order dari Liyana : :

: : Belon yang saya pegang tu Hani @pavlovakekkuzi yang bagi. Lupa pulak nak selfie dengan dia. TQ Hani! : :

Saya pakai baju baru dari @ruccimodisch .
Beli lama dah tapi memang simpan nak pakai waktu occasion gini lah kononnya.
Tudung square satin silk dUCk yang KakTin dengan Payiet hadiahkan tu lah.
Saya lupa nak sembur starch kat awning sebab tu melembik je.
Walhal ok je tudung ni. Saya suka je.
Kalau namanya dUCk apa je kau tak suka kan, Normaya.

Tak lama lepas tu dapat call kata ada delivery untuk saya.
Turun bawah tengok ha dapat belon, bunga dengan coklat ni.
First time okey dapat belon dalam belon ni.
Thank you my dearest BFF, Ernie Zuraida. Susah-susah je..


Tengah hari, team IAIS belanja Nasi Ayam Penyet Wong Solo.
Lama dah tak makan kat Wong Solo.


: : Saya ambik daging penyet : :

Tengah hari pergi ambik Yaya kat sekolah.
Bawak dia pergi makan kat Sasana Kijang.


: : Masuk office, dapat kek ni. Boss belanja. Thank you Kak Zila. Kak Mar yang sama birthday 19 Januari jugak takde kat office. Dia masuk hospital food poisioning. Sambut birthday kat hospital la yer Kak Mar huhu : :


: : Awning tudung dah huru hara sebab satin kan. So kalau tak sembur starch memang licin mudah melorot : :

: : Petang sudah : :


: : Hadiah dari Kak Zila : :


: : Shampoo Dove dan tudung Ruffle : :


: : Suka caption kat tin tu. You are your own Limited Edition : :


: : Hadiah dari Liyana : :

Selamat Hari Lahir Yang ke 39 Tahun, Normaya Mukhtar!
#pelukdirisendiri

Terima kasih yang wish kat Blog, Facebook & Instagram.
Maaf tak reply semua wish.
Sejenis yang sangat pemalas nak reply komen #jangankecamsis