Category: Birthday

#NormayaTurns39 – TQ Ita & Ayu

Hari Isnin, 22 Januari 2018 tengah membusy buat kerja itu ini ke depan ke belakang, tiba-tiba dapat call dari Lobi kata ada orang nak hantar barang.
Turun bawah tengok ada delivery coklat.
Terpaksalah tanya budak yang deliver tu siapa ke yang hantar ni.
Dia tunjuk whatsapp conversation dia dengan orang yang menghantar tu.
Sekali Ita daaa. Ita dah tutup blog, so tak boleh nak link blog ia kat sini.
Mengada tau dia ni. Satu office pun nak deliver coklat bagai.
Anyway, thank you babe!

Yang ni pulak actually bukan hadiah birthday, tapi sebab diterima masa bulan birthday, kita anggaplah hadiah birthday jugak. Hiks.
Ayu kirim kat Pae dah lama dah, tapi saya yang terambik dari Pae.
Di, awak punya ada pada akak tau. Nanti kita dating-dating akak bawak k.

Wristlets Coach all the way from New York.
Entah sampai ke tidak hajat saya nak ke New York melawat Ayu ni.
Macam dah suram-suram kelam je huhuks.
Thank you Ayu for the hadiah! Muahs..