Blog Maya Dot Com

Bag

Sometime & Duck Scarves

Masa mula mula nampak bucket bag yang Sometime keluarkan, hati dah cam gedik hoiih lawanya. Sebelum ni saya dah pernah beli jugak beg kat Sometime. 2 kali beli beg Sofina. Sekali beli beg Mini Soho. Tapi masa first stage tu saya tak sempat beli. Tengok announcement kata akan keluar 12 Februari pukul 11 pagi. Bertunggu tangga la saya depan pc, tapi gamaknya ramai sangat yang masuk sampai website sangkut. Tapi setiba tiba boleh pulak malam tu, elok je ada kat…

Sofina @ Mukha

korang… saya terrrrrrrrrrrrrrbeli beg lagi la. itu je la alasan kan. asal beli je terrrrrrr… asal terrrrrrrrrr je beli. heh. saya follow twitter vivy yusoff. pastu nampak la dia ada tulis yang beg sofina ni akan keluar pukul 11 pagi. dulu first batch saya ada je usha, tapi cam tak berapa berkenan dengan warna yang ada masa tu. so bila vivy tweet kata akan keluar new batch pukul 11 pagi terus cam ok ok kena bersedia ni. tapi saya terlupa…

Trunki Bag Yang Comel :)

korang pernah dengar trunki bag tak? saya first time dengar tengok kat blog syana lah. terus cam somelnya beg ini. lalu nak beli untuk yaya. tapi terlambat order, syana dah tutup pun ordernya. tapi orang kata kalau rezeki tak ke mana. ada rezeki saya. syana adjust gitu gini maka dapatlah saya beli. tapi beli trunki bag ni kena tunggu. kira takde lah dapat there n there. sebulan lepas tu kot baru dapat. masa dapat beg ni saya snap gambar, tapi…

Off Season Sale by Sport Planet

hari tu pegi the mall. nampak signboard ni. so terus pegi la belek membelek. tapi sebab pegi lunch time so tak sempat nak belek lelama. hari sabtu lepas renew passport, terjah lagi sekali. sunway putra mall ni the mall la yer. sunway putra nama baru. gamaknya sunway group amik alih kot. : : pintu masuk : : memang banyak kot barang-barang sukan kat sini. baju, kasut, beg, peralatan sukan, macam-macam ada. tapi mungkin la macam design lama ke kot. tu…

Puma ku

korang, ai beli beg baru. sempena? sempena nak pergi travel next week. uhu… tak sabar! tapi beg ni tak akan digunapakai kot masa pergi. balik baru guna. sebab ai tak check in bag. hand luggage. gara-gara namo bayar RM35 20kg tu leww.. ingat nak sumbat beg ni dalam backpack deuter ai tu. nanti balik baru guna beg ni untuk sumbat barang shoppingan. u all dah tau kan ai nak pergi mana? ke tak tau? nak tau? taknak? tak pedulik? mungkin…

Walaupun Saya Peminat Tegar Pink, Saya Juga Berjiwa Perwira

sehari sebelum fly ke langkawi, aku gi jusco au2 sebab mau beli beg. beg yang disasarkan adalah deuter pink kaler pink. aku pernah nampak ada jual kat sini lama duluuuuu…. so sampai-sampai kat jusco, terus la laju jer jalan gi tempat beg tu. tapi hampa lagi kecewa… sebab kaler pink idaman hati takder sudah. sedih gila okkk… aku kena beli backpack sebab yang sedia ada sudah kekotoran. aku saspek kena kotor masa gi camping kat lata kijang hari tu. dah…

Beg Hush Puppies berharga RM99

aku memang ada simpan perasaan nak beli travelling bag. sebab beg yang sedia ada sudah hazabbbb… dah melembik dan tercompang camping di sana sini. ntah berapa tahun punya beg tu. cap ayam. dah diheret ke sana ke mari, harus laaa kedaung sudah. hari tu gi the mall. nampak ada promotion. beg hush puppies cuma RM99 jer. va va va… harus mencanak-canak perasaan nak membeli. so beli la. ada warna hitam ngan maroon. aku amik warna maroon. nak kata besar nauu…

Beg Termahal

rentetan dari ENTRY INI. dipersembahkan…… : : di dalam sarung nya : : : : di luar sarung 1 : : : : di luar sarung 2 : : : : di dalam : : : : trademark : : : : didatangkan bersama buku nota yang comel & angpau raya : : saya beli warna pink la kawan-kawan. mula-mula ingat nak beli jugak warna gold tu, tapi adik SA tu kata warna pink lagi ayu. warna gold macam menggarang……