Our 7th Anniversary

Dalam perjalanan balik sempat lagi melencong ke Freeport AFamosa Outlet.
Saja la lagi konon nak cari barangan winter.

Try la kat 2,3 kedai kasut, sweater segala.
Tapi susah nau nau nak cari yang berkenan di hati.
Tu yang akhirnya beli kat UT jugak tu. Sila rujuk entry KAT SINI.

Dan sebenarnya 5 Disember tu ialah ulangtahun perkahwinan saya dan Encik Z yang ke 7 tahun.
Memula konon nak pergi makan kat area Cyberjaya, tapi kendian tu masing-masing macam malas.
So end up makan kat Dome saja. Jangan kecam kakak ya.
Rasa Dome ni saya pernah makan 2,3 kali je kot zaman muda remaja dulu.
Food memang sedap la.
Happy Anniversary Yang ke 7 Tahun Encik Suami.
Semoga kasih kita berpanjangan untuk tahun-tahun mendatang.
Dan semoga terus bertabah dengan peel menyinga isteri awok ini hehe..

Tahun ke 7

“Wahai orang yang lembut hatinya,
Sudah lama aku selalu mengecap pahit
Kelam oleh penderitaan
Tak ada siapapun kecuali Allah dihatiku
Tapi kau datang dengan cahaya

Aku ingin menjadi yang halal bagimu
Yang kan kau kecup keningnya
Yang kau hapus airmatanya”

Selamat UlangTahun Perkahwinan Z & Mya.

Semoga kita berada di dalam redha Allah SWT sentiasa.
Terima kasih untuk 7 tahun yang penuh suka dan duka.
Yang mengajar saya tentang pahit manisnya hidup berumahtangga.