Ice Skating

Kaklong roger kata Caca & Qis nak main ice skating.
Memula Yaya takmau, tapi saya kata cuba je lah.
Bukan selalu nak datang sini. Last last dia pun ok.

Kena beli stokin dengan glove.
Bayaran apa semua Kaklong tolong bayarkan, so saya tak sure berapa RM.

Yaya tu saya dah suruh bawak jaket tapi dia tertinggal kat rumah.
Mendapatla kena bebel dengan Opah sebab pakai seksi hehe.


: : Orang boleh tahan meramai : :


: : Qis tu tak padan kecik. Nak jugak main : :


: :  Last last dok melekap je kat dinding sebab tak pandai balance. Sian Aisya tengok dari luar je. Tapi dia ok takde nangis mengamuk ke apa : :


: : Caca terror gak main, mungkin sebab dia ada kasut beroda yang macam Saiful Apek tu. Yaya tak jatuh, tapi terhegeh hegeh jugak laa hahaha : :


: : Kaklong kesian tengok Qis. Lalu pegi sewa patung penguin itu :


: : Taktau sapa budak tudung hitam tu. Tapi baik la dok teman and jaga Qis tak bagi jatuh : :


: : Tu belakang dah berpegang tangan dengan Yaya pulak. Acik confuse. Maybe nak berkawan kot? : :

 
: : Tunggu kakak kakak bermain ice skating sampai tertidur. Sian dia. Yang penting tshirt Firaun dari Mesir. Mommy pun satu kan, beli tak tengok betul betul. Sib baik Abang Long Kak Long tak kisah. Hantam je pakai hehe : :


: : Allah, nampak tangan Qis je. Sorry nak : :


: : OK dah nampak tiga tiga ketul : :

Lama pulak depa ni main.  Kalau gitu izinkan Mommy dan Ayah jalan jalan dulu ek..

Happy 8th Birthday Caca

Ni cerita awal bulan September hari tu.
Takde la cerita apa pun sangat. Keluar dengan Kaklong sekeluarga.
Dah janji nak beli kasut beroda satu ala Saiful Apek tu untuk Caca.
Dapat informasi ada jual kat kedai toys area Chow Kit.
So janji janji dengan Kaklong terus jumpat kat sana.

Tapi takde snap gambar pun kat situ sebabnya masa tu hari hujan dan saya pun sibuk layan depa semua.
Janji dapatlah sudah kasut beroda satu idaman Caca.
Hadiah hari jadi ia. Memang saya dah janji nak bagi.
Murah pun murah.
Tapi tu lah, saya tak snap gambar kedainya, jadi tak dapat nak share info dengan korang huhu. Sorry ya.

Lepas tu Kaklong ajak pegi makan.
Bab makan, bab nak pegi jalan jalan, saya je lah yang kena fikir.
Stress haku.
Fikir punya fikir, ajak ke Sunway Putra Mall.
Makan kat Absolute Thai.

WP_20150905_19_15_36_Pro

WP_20150905_19_20_50_Pro

WP_20150905_19_14_41_Pro

WP_20150905_19_12_59_Pro

WP_20150905_19_45_06_Pro

WP_20150905_19_17_47_Pro

WP_20150905_19_14_57_Pro

WP_20150905_19_16_27_Pro

10423939_1188290821198061_1982280178596280385_n

10462456_1188292207864589_11499705281201930_n

Malas nak letak caption makanan dan harga sebabnya Kaklong belanja.
Macehhh Kaklong.
Tapi memang direkemen makanan kat Absolute Thai memang sesedap belaka.Saya try test minum air green tea tu. Dapp dapp.

Lepas tu jalan jalan pepusing sekitar Sunway Putra Mall.
Kaklong sekeluarga first time sampai sini.
Yerla, depa tinggal kat Sri Kembangan sana.
Motiplah pulak nak berjalan jalan sampai ke KL ni kann..
Alang alang sampai ayuhlah meronda.

WP_20150905_20_08_04_Pro : : 3 Nur kesayangan saya : :

WP_20150905_20_20_09_Pro : : Lipstick gergasi : :

WP_20150905_20_34_54_Pro : : Kaklong nak beli jam : :

WP_20150905_20_37_37_Pro : : Caca dah macam ahli sukan pula pakai topi begini : :

WP_20150905_20_49_30_Pro : : Belanja birthday girl makan aiskrim kat Baskin Robbins : :

WP_20150905_20_50_24_Pro

OK tu jer.
Selamat hari jadi yang ke 8 tahun Nur Shazleen aka Caca.
Mommy sayang awak!