Blog Maya Dot Com

AidilFitri

3 Syawal

Korang ingat tak dekorasi kat office saya tahun lepas? Ala ala kampung gitu. Ada periuk, langsir dan siap ada basikal ok. Tahun ni kita ubah konsep. Moden kontemporari katanya. Macam biasa, saya salah sorang yang bertungkus lumus mendekorasi. : : amboii Balbir tu. jadi mandor : : : : Emli kena paksarela tampal tulisan selamat hari raya : : : : props : : Hari Raya ke 3 saya dah ada kat office dah. Tapi tak boleh nak mengular pun…

2 Syawal

Syawal ke 2. Seawal pukul 7 pagi saya dah bersilat kat dapur. Memula plan nak buat kuah lodeh. Tapi akhirnya bertukar kepada sup daging. Makan dengan nasi himpit. Pukul 11 pagi baru 2 beranak tu bangun. Aterrr malam tadinya sampai dari Raub pukul 1 pagi. Tapi heyyy saya tidur lagi lambat kot sebab masak nasi himpit tu. Itulah kuasa supermak huhuhuu. : : hidangan di Syawal ke 2 : : Siap siap nak ‘berhari raya’ dengan Abah pula. Ke Tanah…

1 Syawal

Selamat Hari Raya Aidilfitri! Pagi pagi dah bangun dengan hati riang gembiranya. Hari ni kan Hari Raya! Heee.. : : Yaya dan telekung barunya. Strawberi biru. Dan menuju ke Surau Addiniah Setapak Jaya untuk solat sunat Aidilfitri. : : : : hidangan di pagi raya. lemang beli. rendang daging Mama tolong masakkan sesiap. saya tinggal panaskan je. hehe : : : : minta ampun salah silap bang. ter emo, tercarut, terbebel, terungkit, dan pelbagai ter lagi : : : :…

SHRAMZB

Assalammualaikum semua, Saya nak mintak maaf dari hujung kaki sampai hujung rambut kalau sepanjang saya berblogging ni saya ada menyakiti hati sesiapa sama ada secara sengaja atau tak. Maafkan saya ya? Kosong kosong kita? Korang yang balik kampung tu, berhati hati di jalan raya. Selamat bercuti. Saya half day petang ni. Tapi hari raya ketiga insya Allah saya kerja dah. Selamat Hari Raya AidilFitri. Maaf Zahir Batin! xoxo, Mya

Page 4 of 41234