Category: AdikBeradikTiri

#NormayaTurns39 @ Rakuzen with Adik Beradik Tiri

18 Januari 2018, sehari sebelum hari lahir saya yang ke 39 tahun, kami keluar bertiga nak celebrate. KakTin, Payiet dan saya.
Memang dah plan nak pergi lunch kat Rakuzen, SPM.
First time saya makan kat sini ni. Rambang mata jugak tengok banyak pilihan menu kat sini.


: : Tuala hangat : :


: : Green tea : :


: : Diakhiri dengan cupcakes dari Second Cup Coffee : :

Hadiah birthday ni memang dah request awal dah hehe.
Diorang bagi cash, dan saya pergi beli sendiri.
Tahun lepas pun saya mintak tudung dUCk jugak.
Warna putih jugak. Tapi kain jersey. Kali ni kain Satin Silk pulak.

: : Tiap-tiap tahun jugak mesti dapat kad handmade, dibuat oleh Payiet : :

Korang kalau ada nak custom made kad ucapan comel unik macam kat atas tu, korang boleh roger Payiet tau. Dia ambil tempahan dengan bayaran berpatutan 🙂

Terima kasih KakTin dan Payiet for everything.
Tak tau macam mana nak cakap saiyangnya aku kat korang.
Semoga kita terus kekal berkawan sampai tua.
Amin…