#KakTin Turns 40

Tumpang berfoto kat department KakTin sebelum raya hari tu.
Orang waktu bulan puasa badan susut, tapi Normaya semakin di pam pam hah.
Semalam timbang, 70.3kg. Nangislah di bucu penimbang sana.



: : Dari department KakTin, bergambar pula di RSA : :

Birthday KakTin13 Jun. Saya dah plan baik punya nak buat delivery surprise. Tapi di hari kejadian bila saya nak follow up dengan budak tu, katanya runner takde. Adui sabar je la.
Nak carry forward lepas raya, KakTin pulak cuti seminggu. Postpone lah lagi seminggu selepas tu.


: : Happy 40th birthday KakTin! Life begins at 40. Tiberrr : :

Lepas tu plan lah nak lunch celebrate bersama. Saya dah semangat dah ni nak makan kat Kenny Hills Bistro. Sekali sampai-sampai, laaa Isnin tutup rupanya! Frust! Cuma yang bahagian bakery je bukak. So kita beli kek je lah. Saya beli Tiramisu nak bawak balik.
Sedap baqhang Tiramisu kat sini.

Sebulat suara kami ke SPM je. Birthday girl tak boleh decide nak makan apa. Last-last pergi Secret Recipe saja. Tapi kan, food kat Secret Recipe sekarang makin mengecewakanlah. Hari tu makan nasi goreng out, tomyam out, pastu ni saya makan beef noodle. Korang tengok gambar kat bawah. Tak menyelerakan langsung kan? Rasanya, lagi lah tak sedap! Dah la diorang dah discontinue Japanase Soba. Sebelum ni saya selalu order tu je.


: : Daun sup ke daun bawang ke korang tak boleh tabur sikit pun? : :

Selamat Hari Lahir KakTin! Semoga panjang umur, dilimpahkan rezeki dan dipermudahkan segala urusan dunia dan akhirat 🙂