Author: Mya

#NormayaTurns39 – Erya by Suria Hot Spring Bentong Part II


: : Breakfast! : :

Ruang breakfast dia oklah luas jugak.
Pilihan makanan tak banyak sangat tapi sokaylah, janji sedap dan kenyang.
Sepadanan dengan harga yang dibayar.


: : Breakfast tepi kolam : :

Usai breakfast, naik bilik tukar baju, nak pergi kolam lagi.
Ni pintu yang saya cerita kat entry sebelum ni.
Kena guna kunci bilik dan touch kat pintu baru boleh masuk dalam.


: : Ni kat belah air panas. Malam tadi tak bukak air pancut tu : :

Yaya nak pergi mandi kat belah pool kanak-kanak.
Ada benda alah yang air jatuh dari atas tu.


: : Pakcik pun enjoy. Apa lagi bebudak, ye dak? : :

Dalam pukul 11.15 pagi camtu kitorang naik dah.
Siap-siap mandi dan check out.


: : 1 kat signboard : :

Kesimpulannya ok jugak lah Hot Spring Bentong Erya by Suria ni untuk short getaway.
Bawak anak-anak pun okay. Depa boleh mandi kolam.
Mak ayah boleh mandi air panas. Paling penting dekat je dari KL.
Takyah nak travel jejauh tempuh jalan sesak segala 🙂