Bye Nisa

Sampai hati Nisa tak bagitau saya yang dia dah tender resignation.
Saya dapat tau pun dari IG Janet, tengok diorang keluar makan-makan. Teruslah whatsapp Nisa. Dia last day 4 Mei. Sempatlah nak ajak dia lunch sama 3 Mei. Ajak dia pergi Kenny Hills Bistro kat Bukit Tunku sebab saya tak pernah pegi sana lagi. Dok tengok kawan-kawan je update kat socmed.


: : Saya order passionfruit. Sedap tu sedap tapi bebijik tu agak mengganggu bila nak minum : :


: : Saya try Salted Egg Yolk Pasta. Sedap tu sedap tapi portion banyak so cepat muak. Tapi sedaplah. Boleh share-share : :


: : Nisa makan Roast Duck : :


: : Mintak tolong adik sebelah table snap kan gambar. TQ dik : :


: : Nisa, sejenis manusia yang ceria gembira je manjang : :

Nisa saya kenal masa sama-sama jadi AJK Family Day AGJC tahun 2016 dulu. Lepas tu add add kat Facebook, terus berkawan lah. Ikutkan selalu je nampak ia sebab department dia sebelah department saya je ha. Saya kat Blok B, dia kat Blok A, tapi sebab tak kenal kan, so takat smile smile je la. Bila dah kenal, dia best. Walaupun pangkat besar, tapi sudi je kawan dengan saya yang serba kekurangan ni hehe.


: : Share makan Tiramisu Cake ni. Ya ampun sedapnyaaaaaa. Mana la tak naik berat badan saya ni ha dok makan benda manis je manjang. Tapi serius sedapppp : :

Bye Nisa. Semoga sukses kat tempat baru. Jangan lupa I tau. Kalau ada kesempatan kita lepak sama-sama k. Terima kasih sudi kawan dengan I 🙂