Author: Mya

Jumpa Kak Illa kat Suria KLCC

Asyik berbalas komen kata nak jumpa, nak jumpa tapi takde tindakan pun tak guna jugak kan.
Decide terus weekend tu, 6 Januari both saya dengan Kak Illa free, so jom.
Tapi saya la kejam sikit sebab mintak Kak Illa turun KLCC.
Walhal Kak Illa duduk kat Shah Alam.
Jauh kot dia nak datang hehe. Tapi dia ok je.
Kak Illa, housemate masa saya stay kat Vista Angkasa dulu.
Pejam celik pejam celik dah dekat 17 tahun kenal.

Kami brunch dekat Ben’s.
Saya makan Pad Thai yang digembargemburkan sedap oleh bloggers.
Tapi memang sedap pun.


: : Order kek jugak untuk both of us yang meraikan hari lahir pada bulan Januari : :

Lama kitorang lepak sampai 2 lebih.
Orang pun dah keluar masuk bersilih ganti dah.
Nasib baik tak kena halau hiks. Borak nyembang tak ingat dunia.
Selain mengimbau kenangan lama, pun merangka perancangan terbaru nak travel bersama.
Excited sangat dah ni. Semoga menjadi kenyataan. Amin amin amin…


: : Kak Illa ajak makan aiskrim Godiva. Katanya geram tengok orang dok asyik letak kat IG. Sedap sangat ke pun : :


: : Gigih nak bergambar sampai cair dah ha. Rasa ok ok la, takde la sedap termimpi-mimpi ke apa : :

Thank you for everything Kak Illa.
Love u!