40th Birthday’s Eve

Makanya, 19 Januari 2019 hari tu genaplah umur I 40 tahun. Dah 40 tahun dah sis bro. Sebelum I cerita kisah birthday ke apa, I cerita dulu lah kisah sehari sebelum birthday I itu. 18 Januari hari Jumaat. Pagi-pagi kat office dapat call kata ada delivery surprise. Ingatkan dari kawan-kawan office sebab memang dah tau diorang ada book delivery surprise ni. Tapi rupanya bukan. Delivery surprise ni dari Encik Z. Thank you suami. Lawa sangat bunga tu.


Tak lama lepas tu baru dapat call surprise delivery dari kawan-kawan office pulak.  Thank you kawan-kawan 🙂


Tengah hari tu I belanja department nasi dan ayam goreng kunyit. Share-share dengan Kak Wan, Emli & Abang Mukh, semua kelahiran Januari.

Selain tu I order jugak cookies dari Shila. Purposely request warna hitam dengan pink sebab I tengah gilakan group Blackpink sekarang. Tak sedar diri dah 40. Nak jugak minat K Pop heee.

Tengah hari tu jugak keluar lunch dengan Kak Lin & Kak Gee. Diorang tanya nak makan kat mana. I kata Rakuzen. Dengan senang hati diorang ok je. Thank you Kak Lin Kak Gee belanja makan dan bagi hadiah.

: : Nasib baik balik tu dalam lif takde orang : :


: : Hadiah dari K’RISMA : :


: : Hadiah dari boss : :

Dan hadiah special dari Kak Red. Thank you Kak Red!

Nanti sambung kisah di hari jadi pulak ya.