Ipoh, Perak : Bits & Bobs

Di dalam kawasan yang sama, kitorang jalan-jalan cuci mata kat Artisan Market, Kong Heng Square di samping nak cuba ais kepal yang terkenal kat sini iaitu kat Bits & Bobs.


: : Yaya ambik flavour mango. Saya ambik sarsi. Memang sedap dan mengimbau kenangan kecik-kecik dulu lah. Wajib korang cuba kalau ke Ipoh ya : :


: : Kawasan kedai dan kedai ni sendiri pun kecik je. Ada 2 je bangku panjang. Kalau takde seat, kena berdirilah : :


: : Bijik apa bawah mata kau tu Normaya? Takkan bijik kolesterol? : :

: : Salah satu gambar di dinding Artisan Market. Deep… : :