Majlis Anugerah Kualiti

21 September saya ambil half day pagi sebab nak attend Majlis Anugerah Kualiti MGS.
Kalau tak sebab Yaya buat persembahan, mungkin macam malas sikit la. Ini la satu kelebihan jadi AJK PIBG, boleh hadir majlis sekolah atas tiket AJK PIBG. Dapat la tengok anak buat persembahan. Sebab ni majlis tertutup sekolah. Basically majlis ni penghargaan untuk semua yang telah memberi sumbangan kepada pihak sekolah. Agensi luar, guru, pelajar, kakitangan sokongan dan lain-lain.

Yaya buat persembahan tarian. Tarian ni dia pernah perform kat sekolah Convent dulu. Jadi cikgu suruh dia jadi choreographer. Kemain anak Mommy ni. Tapi lega lah saya tengok dia selesa dan dapat sesuaikan diri kat sekolah baru ni. Syukur, alhamdulillah.

Nah video